Kalėdinių giesmių vakaras Vilniaus bažnyčioje (galerija)

Gruodžio 18 d., sekmadienio, vakarą Vilniaus bažnyčioje „Tikėjimo žodis“ vyko jau tradiciniu tapęs kalėdinių giesmių vakaras „Tas Žodis tapo kūnu“.  
Drauge su gausiai susirinkusiais Vilniaus bažnyčios tikinčiaisiais ir svečiais giesmes Viešpačiui giedojo nemažas būrys atlikėjų. Jaunieji giedorėliai iš Editos Tamoševičienės dainavimo studijos „Dainų lietus“ atliko giesmę „White Christmas“. Juos pakeitė Vilniaus „Tikėjimo žodžio“ bažnyčios choras (vadovė Rita Brazaitienė), solistai Paulius Berūkštis ir Michailas Šamsutdinovas. Nuostabiai skambėjo Kauno krikščionių bažnyčios šlovintojos Gabrielės Gvazdikaitės giesmės „Palaimintas Karalius“ ir „Didelis džiaugsmas“, iš kurios estafetę perėmė Saulė Kavaliauskaitė drauge su Morta Širvyte, Vitalijumi Beconiu, Ania ir Michailu Šamsutdinovais.

Po brolio iš Laisvųjų krikščionių bažnyčios, atlikėjo ir kompozitoriaus Arnoldo Jalianiausko su grupe atliktų giesmių trumpu kalėdiniu žodžiu dalijosi pastorius Darius Širvys. Maži vaikai tiki Kalėdų Senelio stebuklu ir laukia su meile atneštų kalėdinių dovanų. Nepraraskime šio tyro vaikiško širdies tikėjimo, pasitikėdami laukime didžiausio Kalėdų stebuklo ir dovanos – žmogumi gimusio Dievo, Jėzaus Kristaus, kuris mums dovanoja tikrąjį ir amžinąjį gyvenimą.

Vakarą baigė solistas Raimondas Daugėla, kuris akomponuojant Audronei Juozauskaitei atliko giesmę „Baltos meilės Kalėdos“. Dalyvius ir svečius per vakaro programą vedė „jaunimiečiai“ Tadas Makčinskas ir Sigita Rakauskaitė.

Dėkojame atlikėjams, pagerbusiems Viešpatį ir susirinkusiuosius savo pasirodymais. Džiaugiamės visais į šventę susirinkusiais dalyviams. Dėkojame Jam už tikrą, neįkainojamą Dovaną – Jėzų.

Vilniaus bažnyčios informacija
Bendrinti: