Ramūno Juknos sveikinimas (vaizdo įrašas)

Brangūs draugai, norėčiau pakviesti su dėkingumu palydėti besibaigiančius 2016 metus. Per juos mes patyrėme daug įvairiausių dalykų. Patyrėme džiaugsmų, atradimų, daug ko išmokome. Kažko netekome... Tačiau Viešpats mus lydėjo ir buvo su mumis, ištikimai mus vesdamas per šiuos metus. Dėl to padėkokime Viešpačiui už tai, ką Jis darė, už tai, kad Jis buvo su mumis, ištikimai bus palaikė ir išlaikė iki šios dienos.

O belaukiant 2017-ųjų aš noriu jums palinkėti drąsos ir pasitikėjimo. Viešpats yra pasakęs: Štai Aš su jumis iki pasaulio pabaigos. Tad jeigu mes esame su Viešpačiu Jėzumi Kristumi, jeigu mes esame susirūpinę būti su Juo, skelbti Jo Evangeliją, vykdyti misiją, į kurią mus pašaukė, Viešpats pažadėjo, kad Jis bus su mumis, visą laiką pasiliks su mumis. Tad mums nereikia nieko bijoti. Nereikia bijoti ateinančių krizių, blogų pranašysčių, nuojautų ir kitų dalykų. Mes pasitikime, kad Viešpats ir gerą, ir blogą dieną bus su mumis. Iki pačios pabaigos... Tad su pasitikėjimu ir drąsa, su ryžtu ir užtikrintu tikėjimu ženkime į 2017 metus ir tarnaukime Viešpačiui. Tarnaukime ištikimai, su dėkingumu, matydami savo artimą, tuos, kurie yra šalia, ir, žinoma, už viską atiduodami garbę Dievui.

Palaimintų 2017 metų kiekvienam iš jūsų.

Krikščionių bendrijos „Tikėjimo žodis“ pastorių tarybos pirmininkas, Panevėžio evangelinės bažnyčios pastorius Ramūnas Jukna

Sveikinimo vaizdo įrašas

Bendrinti: