Giedokime Viešpačiui

VIEŠPATIE, apie Tavo gailestingumą giedosiu amžinai; kartų kartoms skelbsiu Tavo ištikimybę.
(Psalmių 89,1)

Aš žvelgiu atgal į praėjusius metus. Buvo daug sunkių dalykų, bet ir daug gero. Kai mąstau apie sunkumus, aš noriu garbinti savo VIEŠPATĮ ir giedoti apie Jo ištikimybę. O kai mąstau apie tą gera, noriu Jį šlovinti ir giedoti apie Jo gerumą. Nes JIS buvo čia kiekvieną dieną. JIS mane nešė, Aleliuja!
Tai mano sprendimas: aš noriu giedoti ... Galėčiau ir kitaip, galėčiau aimanuoti dėl visko, kas nepavyko, skųstis dėl ligų ir skausmo, verkti dėl neišnaudotų galimybių ... Bet aš to nenoriu. Noriu giedoti apie savo VIEŠPATIES gailestingumą amžinai!
Aš pastebiu, mano širdis dabar nudžiunga ir palengvėja. Juk JIS yra mano VIEŠPATS, kuris viską nuostabiai valdo. Aš esu Jo rankoje. Visas mano gyvenimas patikėtas Jam. JIS yra mano Dabar ir mano ateitis. Taip, aš būsiu linksmas, kad turiu tokį gerą VIEŠPATĮ!
Kai žvelgiu į Naujus metus, tai man galėtų būti truputėlį baugu. Ką jie atneš? Kokia bus politika ir ekonomika? Kaip bus su mano sveikata, vaikais, pinigais, darbu? Viskas man galėtų kelti nerimą, jei to norėčiau. Bet aš to nenoriu! Aš noriu visada giedoti apie savo VIEŠPATIES malonę! Jo malonė yra čia ne tik šiandien, bet ji bus čia taip pat ir rytoj. JIS niekada nesikeičia; Dėl Jėzaus JIS prisiekė man ištikimybę. JIS mane myli ir mane laiko savo stiprioje rankoje. Taip, man nereikia nerimauti, bijoti ir susirūpinti. JIS yra čia, vakar, šiandien ir rytoj.
Keletas eilučių iš šios nuostabios psalmės:
2 eilutė: Aš tariau: Gailestingumas išliks per amžius;
Tu įtvirtinsi savo ištikimybę danguose.
5 eilutė: VIEŠPATIE, dangūs giria Tavo stebuklus,
Tavo ištikimybę – šventųjų susirinkimas.
Kas gi iš danguje esančių VIEŠPAČIUI prilygsta?
Kas tarp Dievo sūnų panašus į VIEŠPATĮ?
8 eilutė: VIEŠPATIE, kareivijų Dieve, kas yra Tau lygus
savo jėga? VIEŠPATIE, kas yra toks ištikimas, kaip Tu?
13 eilutė: Tu galingas: stipri Tavo ranka,
aukštai pakelta Tavo dešinė!
14 eilutė: Tavo sosto pamatas – teisumas ir teisingumas,
gailestingumas ir tiesa eina Tavo priekyje.
15 eilutė: Palaiminta tauta, kuri pažįsta džiaugsmingą garsą!
VIEŠPATIE, Tavo veido šviesoje jie vaikščios.

Ačiū, Jėzau, kad Tu čia esi!! Tu saugiai laikai mane savo rankoje. Ačiū, Tu atleidi visus mano nepasisekimus šiais metais ir su Tavimi galiu naujai pradėti 2017-uosius metus, kaip naujai gimęs vaikas. Kaip gerai, kad mane supa Tavo ištikimybė ir malonė!!

Bendrinti: