Tu esi nuostabiai sukurtas

Tavo kūnas yra nuostabus kūrinys, galintis atlikti daugybę didžių stebuklų, bet tu gali sunaikinti šio stebuklingo kūrinio potencialą, jei nesuvaldysi streso. (Harry Jahnson)

Kiekvieną kartą, kai žiūrite į veidrodį, atminkite, kad jus sukūrė Dievas, ir visa, ką Jis sukūrė, yra gražu ir gera. (Joyce Meyer)

Tu esi geriausias Dievo kūrinys!

Tu esi toks vienintelis.

Tu esi talentingas.

Tu esi gražus.

Tu esi vertingas.

Tu esi svarbus.

Tu esi ypatingas.

Tu esi unikalus.

Tu esi nuostabus.

Nes esi sukurtas pagal Dievo atvaizdą (Pr 1, 27).

Nelauk, kol liūtis gyvenime praeis, bet mokykis šokti lietuje.

 

Mylinčio Tėvo laiškas

Dievo žinia asmeniškai tau

Tu esi nuostabiai ir baimę keliančiai sukurtas (Ps 139, 14).

Girsiu Tave, kad taip nuostabiai ir baimę keliančiai esu sukurtas. Kokie nuostabūs yra Tavo darbai, ir mano siela tai gerai žino (Ps 139, 14).

Ar kada nors žiūrėjote į veidrodį ir norėjote būti kitoks? Gal atrodo, kad esate pernelyg žemas, o gal per aukštas, per plonas, o gal per sunkus? Tokius „trūkumus“ turbūt galėtume vardinti ir vardinti... Net ir modeliu dirbanti mergina dažnai nerimauja dėl kokio nežymaus savo netobulumo, kurio niekas kitas daugiau nė nepastebi. Atrodo, kad dauguma iš mūsų daugiau ar mažiau, bet nesame patenkinti tuo, kaip esame sukurti.

Kai kurie iš mūsų nepatenkinti savo kūnu, kitiems atrodo, kad jie nėra pakankamai protingi ar nelabai  moka bendrauti ir t. t. Mūsų visuomenė patikėjo melu, norinčiu įteigti, jog tam, kad būtume priimtini, turime atrodyti ir veikti tam tikru būdu. Netgi tie žmonės, kurie kuria tuos priimtinumo standartus, giliai savo širdyse jaučiasi nepriimtini. Tačiau kad ir kaip besistengtume pakeisti savo išvaizdą, siekdami pelnyti meilę ir pripažinimą, bijau, kad taip to nepasieksime.

Tam, kad būtume tikrai mylimi ir priimtini, nereikia savęs keisti, kad būtume mielesni, nes, kaip sakoma 139 psalmėje, mes jau esame mylimi tokie, kokie esame. Šios psalmės 14 eilutėje psalmininkas sušunka: Girsiu Tave, kad taip nuostabiai ir baimę keliančiai esu sukurtas. Kokie nuostabūs yra Tavo darbai, ir mano siela tai gerai žino. Dievas mus sukūrė tiksliai taip, kaip Jis buvo numatęs. Dar mums esant motinos įsčiose, Jis numatė mūsų ūgį, akių ir odos spalvą – viską, kaip mes atrodysime!

Taip, kaip Pradžios knygos 1 skyriuje Jis sakė, kad visa, ką Jis sukūrė, yra gera, tai Jis skelbia ir apie mus – mes esame tobulai sukurti. Kai patikime Holivudo skleidžiamu melu, kad nesame pakankamai geri, mes iš tikrųjų nesutinkame su tuo, kaip Dievas mus sukūrė. Jūsų Tėvas danguje nekuria šlamšto! Jūs esate nuostabiai ir baimę keliančiai sukurti, ir Dievas nuostabiai veikia jūsų gyvenime! Jums nereikia prisitaikyti prie kieno nors sėkmingo įvaizdžio, tik prašykite Dievo atverti ausis, kad išgirstumėte, kaip Jis gėrisi savo kūriniais.

Kitą kartą žvelgdamas į veidrodį nesibaimink – nes čia išvysi tą, kuris sukurtas pagal Dievo atvaizdą. Ir Jis pareiškė, kad tu esi nuostabiai ir baimę keliančiai sukurtas!

Pasimelskime:

Tėve, atleisk man, kad nesutikau su tuo, jog esu nuostabiai ir baimę keliančiai sukurtas. Atleisk man, kad tikėjau melu, jog turiu būti kitoks (kitokia), nei esu. Padėk man priimti Tavo meilę man ir neniekinti savo trūkumų. Tai, kad Tu mane myli ir priimi, yra kur kas svarbiau nei būti kieno nors kito mylimam ir priimamam. Dėkoju, kad aš esu Tavo vaikas ir kad esu nuostabiai ir baimę keliančiai sukurtas! Dabar tuo tikiu. Dėkoju Tau Tavo mylimojo Sūnaus Jėzaus vardu. Amen.

 

http://www.fathersloveletter.com

 

Bendrinti: