Skaitykite laikraštį GANYTOJAS. Skaitykite ir internetu

Ar šiandien, kai turime išlaikyti atstumą, norėtumėte sulaukti svečių? Vargu... Tačiau galite būti ramūs, jeigu į jūsų namus beldžiasi laikraštis GANYTOJAS. Jau išėjo naujas pavasarinis mūsų laikraščio numeris, kurį galite atsiversti ir virtualiai, naudodamiesi kompiuteriu, planšetiniu kompiuteriu ar išmaniuoju telefonu. Taigi laikraštį patogiu formatu galite skaityti spustelėję ant nuorodos shorturl.at/cjx48.

Laikraštyje rasite puikių straipsnių, kurie negandų metu kreipia žvilgsnius ir mintis į Dievą. Dalinkitės su draugais, artimaisiais! O jeigu jus pasiekė ir popieriniai laikraščio egzemplioriai – perskaitę pasidalinkite su artimaisiais, draugais, kaimynais – tiesiog įmeskite į pašto dėžutę. Gero skaitymo!

Taip pat jeigu savo širdyje jaučiate raginimą paremti laikraščio leidimo ir platinimo tarnystę, galite paaukoti internetu, naudodamiesi elektronine bankininkyste:

Gavėjo pavadinimas: Lietuvos evangelinių bažnyčių bendrija

Gavėjo kodas: 192061892

Atsisk. sąskaita: LT18 7044 0600 0782 9614

Paskirtis: AUKA LAIKRAŠČIUI GANYTOJAS

 

Artėjant Viešpaties prisikėlimo šventei – Velykoms linkime ramybės, pasitikėjimo ir vilties! Kad ir kokie kataklizmai drebintų pasaulį, jis neišsprūdo iš Viešpaties rankų. Viešpaties malonė nepranyko, Jo gailestingumas dar nepasibaigė. Tai atsinaujina kas rytą, ir didelė yra Jo ištikimybė. Viešpats yra mano dalis, todėl vilsiuosi Juo. Viešpats yra geras Jo laukiantiems ir ieškantiems. Gera yra turėti viltį ir kantriai laukti Viešpaties išgelbėjimo...(Rd 3, 22-26).

Lietuvos evangelinių bažnyčių medijų komanda

Bendrinti: