Šlovinimas Anykščiuose Gatvės muzikos dieną

Gegužės 18 d. Anykščių mieste ketvirtą kartą buvo organizuota Gatvės muzikos diena. Pernai vykusios šventės metu Anykščių krikščionių evangelikų bažnyčios vadovei Birutei Venteraitienei į galvą atėjo mintis, kad tokio renginio metu būtų galima giesmėmis skelbti Evangeliją. Atvykti į Anykščius ir sudalyvauti šiųmetėje Gatvės muzikos dienos šventėje sutiko Svajūnas Cibulskij (Šiauliai) ir Nerijus Čekavičius (Alytus). Renginio diena pasitaikė labai karšta, todėl klausytojų nebuvo daug. Bet tikinčiųjų širdyse buvo pakili nuotaika – Anykščių miesto centre, Vyskupo A. Baranausko skvere giedamos krikščioniškos dainos bei kupinos tikėjimo giesmės ir jos girdimos toli nuo scenos. Kai S. Cibulskij dvi giesmes atliko su fonograma, dar didesnis Viešpaties patepimas nuvilnijo per Vyskupo skverą.

Tos pačios dienos vakarą privačioje Valdo ir Evelinos Zablockių patalpoje vyko Šlovinimo ir padėkos tarnavimas. Nusižeminę Dievo vaikai atidavė pagarbą dangiškajam Tėvui  ir Jo Sūnui Jėzui Kristui. Susirinkusiems buvo gera giedoti padėkos giesmes Gyvajam Dievui. Šventoji Dvasia gausiai liejo savo malonę. Muzikos pagalba buvo gydomos sužeistos širdys bei fizinės negalios. Be Anykščių krašto tikinčiųjų vakariniame tarnavime dalyvavo kelios šeimos iš Vilniaus, Ukmergės ir Širvintų.

Anykščių krikščionių evangelikų bendruomenės tikintieji nuoširdžiai dėkoja šlovintojams Svajūnui, Gintarui, Nerijui, Liutaurui ir tikisi, kad muzikuojantys broliai dar ne kartą apsilankys Anykščių mieste ir savo giesmėmis pradžiugins Viešpatį bei Jo ieškančius žmones.

Anykščių krikščionių evangelikų bažnyčios informacija

Bendrinti: