„Kelionė su Mesiju“ primena, kad Jėzus visada šalia

Fotografijos projektą „Kelionė su Mesiju“ parengė tarptautinė krikščioniškos žiniasklaidos tarnystė „Global Media Outreach“ (GMO), daugiausia skelbianti Evangeliją internetu, ir pasaulinio garso fotografas Michaelas Belkas, kurio nuotraukų galima rasti žurnaluose „Vogue“, GQ, „Elle“ ir kt. Projektu siekiama parodyti, kad Evangelijos žinia neprarado aktualumo ir XXI a. „Kelionė su Mesiju“ – tai serija nuotraukų, skatinančių susimąstyti apie tai, kaip atrodytų, jeigu Jėzus šiandien tiesiogiai bendrautų su žmonėmis.

„Šiandien žmonės įsibaiminę. Mes tai suprantame, todėl norime priminti jiems Evangeliją, – kalbėjo GMO rinkodaros direktorius Randy Valentinas, pabrėždamas, kad nuotraukų motyvai parinkti atsižvelgiant į dažniausias žmonių užklausas interneto paieškos sistemose.

Nuotraukų autorius – žymus amerikiečių fotografas Michaelas Belkas, pasakojo, kad nuotraukomis stengėsi parodyti, kokia svarbi šiandien išlieka Jėzaus žinia. Nuotraukose Jėzus įamžintas greta nacių, vėjavaikių, sportinių automobilių ir kitų įvairių dabarties pasaulio elementų bei simbolių, o žiūrovų žvilgsniai taip pat kreipiami į skurdą, materializmą, narkomaniją, veidmainystę...

„Norime parodyti žmonėms, jog Jėzus didesnis už visas mūsų problemas, – sakė fotografas. – Taip pat primename visiems, kad Jis gali atsakyti į visus klausimus ir poreikius.“

Organizacija GMO tikisi, kad nuotraukos pasieks daugiau nei 50 mln. žmonių. Pasak Valentino, spalio mėnesį evangelizacinis puslapį internete sulaukė daugiau negu 80 tūkstančių lankytojų, be to, organizatoriai gauna daugybę el. laiškų su padėkomis už suteiktą viltį: „Žmonės pasakojo apie tai, mūsų projekto reklamą internete pamatė tuo metu, kai ieškojo informacijos, kaip nusižudyti. Dėkojame Dievui už tai“. Jis taip pat pridūrė, kad COVID-19 pandemija taip pat skatina žmones ieškoti gyvenimo prasmės ir kelti egzistencinius klausimus.

 

„Kelionės su Mesiju“ nuotraukas galite peržiūrėti čia: https://journeyswiththemessiah.org/the-images/

 

Nuotraukų autoriaus mintys apie šį projektą (vaizdo įrašas anglų k.):

https://www.youtube.com/watch?v=djGPWYZND8E&feature=emb_logo

 

www.christianpost.com

Bendrinti: