Susipažink su pasauline lyderystės konferencija Klaipėdoje ir Vilniuje

 

 

                          Organizatorių nuotrauka

 

Pasaulinė lyderystės konferencija – ne tik renginys, o pasaulinio judėjimo bruožų įgaunantis reiškinys, stiprus veiksnys, lemiantis pokyčius ne tik organizacijose ar kompanijose, bet ir bendruomenėse.

Konferencija Lietuvoje organizuojama jau 10 metus iš eilės. Organizatoriai džiaugiasi, kad joje dalyvavo jau daugiau kaip 9000 žmonių iš visos Lietuvos. Tai nėra eilinis susibūrimas. Organizatoriai tiki, kad mūsų visuomenei reikia nesavanaudiškų, sąžiningų ir tolerantiškų vadovų, turinčių aiškią viziją, todėl siekia suburti bendraminčius, su kuriais klausydamiesi išskirtinių pranešėjų žmonės galėtų kartu augti ir keisti savo aplinką.

10-oji jubiliejinė konferencija Lietuvoje vyks 2019 metų lapkričio 22–23 d. Vilniaus Siemens arenoje. 

Trumpa jubiliejinės konferencijos ckarakteristika:

405 000+ dalyvių visame pasaulyje

135+ šalys

60 kalbų

3000+ dalyvių Lietuvoje

900+ tarptautinių PLK vietų

90+ atstovaujamų denominacijų.

                           Organizatorių nuotrauka

Artėjančios konferencijos proga vyks pristatymo renginiai Klaipėdoje ir Vilniuje.

Gegužės 8 dieną 15 valandą viešbutyje „Ibis Styles Klaipėda Aurora“ (Nemuno g. 51, Klaipėda) kviestiniams svečiams organizuojamas specialus susitikimas, kurio metu ne tik išgirsite apie PLK idėją bei misiją, bet ir patirsite, kaip vyksta ši konferencija – laukia vaizdo ir gyvi pranešimai, bendraminčių diskusijos. Aktualias būsimos Pasaulinės lyderystės konferencijos temas gvildens:

PATRIKAS LENČIONIS – vienas populiariausių konferencijos pranešėjų, knygų autorius apie verslo valdymą, lyderystę. Žurnalas The Wall Street Journal jį pavadino vienu geidžiamiausiu kalbėtoju apie verslą. Lyderystės organizacijos The Table Groupįkūrėjas pateiks įžvalgų apie tobulą komandos žaidėją. 
 

KĘSTUTIS KĖVALAS – Telšių vyskupas ordinaras, buvęs Kauno vyskupas augziliaras ir Marijos radijo programų direktorius; konferencijos valdybos narys ir ištikimas bičiulis nuo pat jos gimimo Lietuvoje, pasidalins lyderystės dovanomis. Anot vyskupo, vadovo lemtis nėra gyvenimas ant laurų, o labai sunkus darbas ir atsakomybė, prisiimta už kitus. Todėl nereikia stebėtis nei įtampa, nei pervargimu, juolab kad čia pat pateikiami labai praktiški būdai, kaip su tuo susigyventi.

                          Organizatorių nuotrauka

Gegužės 14 dieną 14 valandą „Vaidilos“  teatre (A. Jakšto g. 9, Vilnius) vyks panašus susitikimas Vilniuje, kurio metu vaizdo ir gyvus pranešimus paįvairins diskusijos. Savo patirtimi dalinsis šie pranešėjai:

PATRIKAS LENČIONIS.

MINDAUGAS PALIONIS –  Labdaros ir paramos fondo Prieglobstis vadovas atskleis žmogaus vertę.

17 valandą ten pat organizuojamas specialus susitikimas, kurio metu bus galima patirti PLK atmosferą, pasirengti 10-osios jubiliejinės konferencijos startui. Pirmieji prie starto linijos stos:

PATRIKAS LENČIONIS.

VERONIKA VITKEVIČIENĖ – UAB Rempaka bendrasavininkė, VšĮ Versli Lietuva savanorė–mentorė, daugiau kaip 20 m. dirbo bankininkystės sektoriaus vadove, pasidalins patirtimi apie empatiją versle.

Daugiau informacijos čia

Organizatorių informacija

Bernardinai.lt

 

http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2019-05-06-susipazink-su-pasauline-lyderystes-konferencija-klaipedoje-ir-vilniuje/175690

 

 

Bendrinti: