Vaikai, sekmadienį susitikime virtualioje erdvėje!

Kada verta elgtis keistai? Iš tikrųjų keistai – eiti ieškoti vienos avies, palikus šimtą?! Ar įmanoma gimti dar kartą? (Taip, taip – gimti, o ne minėti savo gimtadienį!). Netiki, kad taip gali būti? Leiskis ieškoti atsakymų drauge su Vilniaus bažnyčios vaikų tarnautojais ir galbūt rasi tikrą lobį!

Karantinas ne tik užveria, bet ir atveria – galbūt dalyvaudami virtualiame susitikime vaikai vėl susitiks su stovyklos draugais ar susipažins su mažaisiais krikščionimis iš kito miesto bažnyčios. Todėl Vilniaus evangelinės bažnyčios tarnautojai kviečia vaikus (pirmokus-penktokus) susitikti virtualioje erdvėje. Kviečiame ne tik vilniečius – jeigu jūsų bendruomenėje šiuo metu nevyksta tarnavimas vaikams, nesidrovėkite! Junkitės sekmadienį, 12.30 val. per programėlę „Zoom“ https://us02web.zoom.us/j/89049085449?pwd=UThVM2hvTnRIY0FITUJodUp3Q3lCZz09 (susitikimo ID 890-4908-5449, susitikimo slaptažodis 235896). Labai jūsų lauksime!

O mažiesiems sekmadienį 12.30 val. Vilniaus evangelinės bažnyčios svetainėje http://vilnius.evangelija.lt/ rodomas filmukas – Biblijos pamokėlė. Filmukas taip pat transliuojamas Kauno evangelinės bažnyčios feisbuke https://www.facebook.com/kaunoEB/, o ankstesnius filmukus galite peržiūrėti Vilniaus evangelinės bažnyčios „YouTube“ kanale.

Jėzus šaukia vaikus lygiai taip pat, kaip ir suaugusiuosius, tad leiskite mažutėlius ir nedrauskite jiems ateiti pas (Jį), nes tokių yra dangaus karalystė (Mt 19, 14).

Vilniaus evangelinės bažnyčios informacija

Bendrinti: