Netikėtos studentų dienos‘18

Lietuvos krikščionių studentų bendrija kviečia į penktąsias „Netikėtas studentų dienas'18“! Šįkart seksualumo tema. Nesitikėjai? Vieniems apie tai gėda kalbėti arba tabu, kitiems visiškai natūralu (kaip ir apie tai, ką valgei pusryčiams), treti greiti duoti supaprastintus atsakymus... Šiaip ar taip, tai kiekvienam žmogui, o juo labiau studentui, aktuali tema. Tai intymu. Asmeniška. Tai svarbu! Tad kviečiame išgirsti kitokią istoriją. Ir padiskutuoti, ar tai prasminga. Renginiai vyks kovo 13-17 d. Kaune ir Vilniuje.

------------------------

2018 m. kovo 13 d. 18:00–21:00 val., VDU, V. Putvinskio g. 23-310, Kaunas

2018 m. kovo 16 d. 18:00–21:00 val. MKIC, A119, 1a., Saulėtekio al. 5, Vilnius

Išmintis sako, kad „žmogui negera būti vienam“. Todėl „Netikėtas studentų dienas‘18“ atidarome tema apie santykius. Santykius tiek plačiąja, tiek intymia prasme. Atrodo, kad intymumo ir draugystės troškimas tarsi įrašytas į mūsų DNR. Bet kodėl? Kaip jį patenkinti pačiu sveikiausiu būdu? Kaip tai atrodo skirtingų lyčių kontekste? Ar santykiuose gali būti trečias Asmuo? Apie tai ir pasikalbėsime.

Vakaro kalbėtojai:

Filosofijos mokslų daktaras, apologetas, „Institute For Credible Christianity“ direktorius Peter Payne (JAV), kuris veda mokymus, paskaitas bei debatus Amerikoje ir Europoje, dirba su studentais Kalifornijos universitete Santa Kruze ir 21 metus dirbo krikščionių studentų organizacijoje „InterVarsity“.

Janet Payne (JAV) yra „Institute For Credible Christianity“ direktoriaus pavaduotoja. Yra įgijusi edukologijos ir anglų, kaip antrosios kalbos, mokymo magistro laipsnį (TESOL). Administruoja instituto veiklą, kartu su Peteriu veda mokymus studentams.

---------------------------------------

2018 m. kovo 14 d. 18:00–21:00 val., VDU, V. Putvinskio g. 23-310, Kaunas

2018 m. kovo 17 d. 18:00–21:00 val. MKIC, A119, 1a., Saulėtekio al. 5, Vilnius

Veikiausiai žodis „Dievas“ nėra pirmasis, šaunantis į galvą galvojant apie seksą. Vis dėlto maždaug kas 18 Google užklausa sekso tema angliškai susiejama su Dievu. Vadinasi, tai ne tokie jau nesusisiekiantys indai! Ką Dievas galėtų pasakyti apie intymiausią mūsų gyvenimo sritį? Sekso kilmę ir paskirtį? Grožį ir tamsiąją pusę? Apie tai ir pasikalbėsime.

Vakaro kalbėtojas – filosofijos mokslų daktaras, apologetas Peter Payne (JAV).
 

-----------------------------------------

2018 m. kovo 15 d. 18:00–21:00 val., VDU, V. Putvinskio g. 23-310, Kaunas

2018 m. kovo 18 d. 18:00–21:00 val. MKIC, A119, 1a., Saulėtekio al. 5, Vilnius

Trečiąjį „Netikėtų studentų dienų‘18“ vakarą leidžiamės dar giliau ir norime padiskutuoti sudėtinga homoseksualumo tema. Vieniems apie tai gėda ar nedrąsu kalbėti, kiti greiti duoti supaprastintus atsakymus, trečius tai galbūt liečia labai asmeniškai ir jie norėtų kalbėti daugiau... Šio vakaro tikslas – seksualumo temos kontekste pristatyti krikščionišką požiūrį ir padiskutuoti, ar jis makes sense.

Vakaro kalbėtojas – filosofijos mokslų daktaras, apologetas Peter Payne (JAV).
-------------------------------------------

Kiekvieną vakarą svečiai pristatys temą, po kurios kviesime diskusijai grupelėse ir taip pat klausimų-atsakymų sesijai. Laukia užkandžiai ir kava arba arbata prieš bei po renginio. Renginys vyks anglų k. su vertimu į lietuvių k.

 

-------------------

Netikėtos studentų dienos (NSD) – tai kelių dienų renginiai universitete, kurių metu kviečiame studentus diskutuoti tikėjimo ir gyvenimo klausimais. Studentiškas gyvenimas pilnas tikėtų ir netikėtų dalykų, temų bei klausimų. Kalbėsime apie tai, kas yra pažįstama, kasdieniška, ir apie tai, kas galbūt nežinoma, nauja, dar negirdėta. Leiskimės kartu į netikėtą nuotykį!

Pirmosios Netikėtos studentų dienos įvyko 2013 m. rugsėjo 16-19 d. VDU, Kaune.  Po metų NSD persikėlė į Vilnių - lapkričio 11-13 d. LEU. 2016  balandžio 4–8 d.  grįžo į Kauną VDU. Pernai ketvirtosios NSD kovo 15-17 d. vyko Kaune ir Vilniuje.  


Sek renginį FB: Netikėtos studentų dienos
Organizuoja Lietuvos krikščionių studentų bendrija (LKSB)

Bendrinti: