Jūsų vaikai turi tik jus. Bruno Ferrero

Baimė. Šis jausmas šiandien kankina daugelį tėvų. Informacinės laidos, įvairių tyrimų duomenys ir gerbiamų mokslininkų išvados apipila tėvus blogomis naujienomis. Visi smerkia. Visi gąsdina. Visi kaltina. Neabejodami tvirtina: šeima rimtai serga. Ir beveik niekas nesiūlo jokio gydymo.

Lengviausia badyti pirštu į negeroves pasitelkus visagalę statistiką. Pasiūlęs sprendimą gali susikompromituoti, o to šiandien niekas nenori. Ši knyga „Jūsų vaikai turi tik jus“ ramiai pasisako prieš tokią tendenciją ir siūlo paprastus ir visiems įmanomus auklėjimo būdus. Ji su neabejotina simpatija ir solidarumu stoja į tėvų pusę.

Bruno Ferrero, kunigas salezietis, parašė daug auklėjamojo turinio knygų ir populiarių trumpų pasakojimų sielai. Jo knygos, išverstos į daugelį kalbų, puikiai žinomos ir lietuvių skaitytojams.

 

Knygą galima įsigyti internetiniame krikščioniškajame elektroniniame knygyne:

http://elknygynas.lt/

 

„Jauna pora užėjo į pačią gražiausią miesto žaislų parduotuvę. Vyras ir moteris ilgai apžiūrinėjo spalvingus žaislus Čia galėjai rasti verkiančių lėlių, elektroninių žaidimų, miniatiūrinių viryklių.Tačiau sutuoktiniai niekaip negalėjo išsirinkti. Jiems į pagalbą atskubėjo maloni pardavėja.

- Mes turime mažą dukrelę,- ėmė aiškinti jai moteris.
- Visą dieną ji būna namie viena. Mes grįžtame tik vėlai vakare.
- Mūsų dukrelė beveik nesišypso,- tęsė vyras. Norėtume jai nupirkti kažką tokio, kas padarytų ją laimingą,- vėl kalbėjo moteris,- ypač tada, kai mūsų nėra namie…
 Ką nors, kas ją pradžiugintų, kai pasilieka viena.
- Man labai gaila,- mandagiai nusišypsojo pardavėja. - MES NEPARDUODAME TĖVŲ.

/Rožės dvelksmas : trumpi pasakojimai sielai / Bruno Ferrero./

 

Bendrinti: