Gyvenimo Žodis

Tavo Žodis, VIEŠPATIE, tveria amžinai, tvirtai stovi danguje. < ... > Per amžius neužmiršiu Tavo įsakų, nes per juos išlaikei mane gyvą. Psalmynas 119, 89.93
 

Tikriausiai pastebėjai, kaip stipriai paveikia žmonių ištarti žodžiai, - jie ugdo arba žlugdo. Galbūt net ir dabar prisiminei kokius  nors apie  tave ištartus žodžius ir svarstai, ar tikrai jų nusipelnei.
Tačiau tegul tavo širdin giliai įsirėžia ši tiesa: kad ir ką apie tave kalbėtų kiti – gera ar bloga, - tai nėra tiek svarbu ar tikslu, kaip tai, ką apie tave kalba Dievo žodis. Tik Šventasis Raštas liudija Dievo charakterį, apsireiškusį per visą žmonijos istoriją, ir tai, kaip Jis, vienintelis teisingas gyvųjų ir mirusiųjų Teisėjas, žvelgia į tave.

Versdamas vieną Šventojo rašto puslapį po kito tu vis geriau pažįsti Tėvą. Biblija padės tau suvokti išgelbėjimą, sustiprins tikėjimą, atskleis tavo, kaip Dievo vaiko ir įpėdinio, tapatybę. Joje atrasi ir sėkmingo gyvenimo principus bei gaires, kurios padės kitus vesti pas Gelbėtoją.

Štai kodėl nėra nieko svarbiau, kaip apmąstyti Šventąjį Raštą. Raginu skirti dar daugiau dėmesio Dievo žodžiui ne skyrei iki šiol. Leisk Viešpačiui įkvėpti per jį gyvybės.

 

Viešpatie, Tavo žodis yra gyvenimas. Įsodink jį giliai mano širdy, kad augtų ir klestėtų. Amen.

Jo artume... pasinerk į Jo žodį.

 

Iš Čarlzo F. Stenlio knygos „Jo artume... 365 mintys“

 

 

Bendrinti: