Kviečiame pasiklausyti G. Vaitoškos EBI paskaitos (II dalies) garso įrašų

2017 m. gegužės 20 d. Evangelinis Biblijos institutas sutuoktinių poras ir visus, besidominčius krikščionišku požiūriu į šeimą, pakvietė paskaitos „Santuoka ir šeima“ II dalį. Paskaitą skaitė jau ne pirmą kartą mums tarnaujantis gyd. psichoterapeutas, turintis 30 m. šeimų konsultavimo patirtį, santuokos srities teologijos licenciatas, Šeimos ir santuokos studijų programos vadovas Tarptautiniame Teologijos institute Austrijoje dr. Gintautas Vaitoška.

Lektorius nemažai dėmesio skyrė tam, ką apie šeimą, santykius, lytiškumą kalba sekuliarioji psichologija, pabrėždamas, kad iš jos taip pat galima pasisemti nemažai gerų dalykų, nors galutinis matas išlieka krikščioniškosios vertybės. Nuodėmingas gyvenimas traumuoja tiek atskirus asmenis, tiek šeima – tame slypi didelė krikščionybės galia, kuri skiriasi nuo sekuliariojo šių dienų požiūrio.

Pranešame, kad portalo evangelija.lt skiltyje MEDIA -> SEMINARAI IR KONFERENCIJOS galite pasiklausyti dr. Gintauto Vaitškos antrosios paskaitos garso įrašų. Būkite palaiminti!

Evangelija.lt infomacija

Bendrinti: