Vilniaus bažnyčios naujovės: pakeistas pavadinimas ir nauja svetainė

Po visą spalio mėnesį trukusio balsavimo daugiau negu 2/3 Vilniaus bažnyčios narių nusprendė pakeisti bažnyčios pavadinimą ir pritarti pavadinimui Vilniaus evangelinė bažnyčia.

Sumanymą savo bažnyčią pavadinti nauju vardu Vilniaus tikintieji svarstė ilgiau negu metus – šis klausimas buvo aptariamas ne viename narių susirinkime, per kuriuos buvo išsakyti ir išklausyti argumentai tiek „už“, tiek „prieš“ pavadinimo keitimą, pasiūlyti keli alternatyvūs pavadinimo variantai. Šis sprendimas beveik sutapo su spalio mėnesį minėta Vilniaus bažnyčios trisdešimties metų sukaktimi.

Taip pat maloniai kviečiame apsilankyti naujoje Vilniaus evangelinės bažnyčios interneto svetainėje, kurią rasite adresu http://vilnius.evangelija.lt/. Svetainėje glaustai pateikiama informacija apie einamojo mėnesio pamaldas, renginius, maldų kryptis, joje taip pat galite paklausyti naujausio sekmadieninio pamokslo. Tikimės, kad ši svetainė bus patogi ir naudinga, o jei turite pastabų ar pasiūlymų, rašykite vilnius@evangelija.lt arba susiekite kitais skiltyje „Kontaktai“ nurodytais būdais.

Vilniaus evangelinės bažnyčios informacija

Bendrinti: