Titulinis / Naujienos / Renginiai ir skelbimai

Koncertas „Gintautas Abarius. Kūrybos puslapiais“

Šv. Kotrynos bažnyčioje (Vilniaus g. 30, Vilnius), koncerte „Gintautas Abarius. Kūrybos puslapiais“ prisiminsime šią iškilią asmenybę, kompozitorių ir atlikėją bei jo įspūdingą kūrybinį palikimą.

Tikėjimas – iš klausymo

Didžiausioje lietuviškų garsinių knygų bibliotekoje audioteka.lt jau galima klausytis kai kurių leidyklos „Ganytojas“ naujai suredaguotų Senojo Testamento knygų.

EBI pavasario sesija

2024 pavasario semestre dėstomi dalykai: Biblijos apologetika (dr. Laurynas Jacevičius); Biblija ir ateitis: pasaulio pabaigos ir amžinybės scenarijus (dėst. Tomas Dičius), Technologijų etika (dėst. Holger Lahayne)

Kviečiame į Krikščionių vienybės vakarą

Maloniai kviečiame į Krikščionių vienybės vakarą Vilniaus evangelinėje bažnyčioje (Bitėnų g. 2C)! Renginys prasidės sausio 18 d., ketvirtadienį, 18.30 val..

Kalėdinių giesmių vakaras

Gruodžio 17 d. 17 val. kviečiame į jau tradiciniu tapusį kalėdinių giesmių vakarą Vilniaus evangelinėje bažnyčioje. Laukiame kiekvieno! Šlovinkime mūsų Viešpatį giesmėmis.

Kviečiame į Alfą kursą

Kviečiame prisijungti prie Alfa kurso Vilniuje!
Vienuolikos kassavaitinių susitikimų metu neformalioje aplinkoje kalbėsime apie pamatines krikščionybės tiesas.

Tėčio garažas 2023 – REGISTRUOKIS!

Tėčio Garažas - tai krikščioniškas jaunimo sąskrydis, kuris įkvepia jauną žmogų praktiniam krikščionio gyvenimui, skatina pažinti Kristų kaip savo Gelbėtoją bei padeda užmegzti naujas draugystes.