„Gelmė šaukia gelmę“ poetei Angelei Kielienei atminti

2018 m. spalio 27 d., šeštadienį, 17.00 val. inTegra House (Ežero gatvė 16, 21343 Subartėnai, Vilniaus apskritis) vyks Kamilės Kielaitės koncertas „Gelmė šaukia gelmę“ poetei Angelei Kielienei atminti.

Įkvėpta mamos, šviesaus atminimo poetės Angelės Kielienės dukra Kamilė Kielaitė kartu su pianistu ir kompozitoriumi Rytu Linge sukūrė muzikos ir poezijos prisodrintą, meilės ir vilties kupiną istoriją. Per daug metų sukaupta Angelės Kielienės poezija atgyja šių dienų klausytojui, taip stipriai ieškančiam tikrų išgyvenimų, tikro jausmo, nesuvaidintų emocijų ir ramybės.

Tai nėra paprastas koncertas, tai yra premjera, todėl išrinkome nuostabią vietą ir tikime, kad susirinks ypatingi svečiai. Specialiai Jums bus atidaryta erdvė pasisėdėjimui prieš ir po koncerto, kur galėsite pasivaišinti kava ar arbata. Todėl svečius priimsime jau nuo 17.00 val., o koncertas prasidės kitoje salėje 18.30 val.

Kadangi visoje patalpoje, kaip ir namie, negalima vaikščioti su batais, siūlome visiems jaustis patogiai ir atsivežti savo apavus. Kas jų neturės, inTegra Jums pasiūlys labai patogias šlepetes, o kas mėgsta vaikščioti basomis, maloniai prašome.

Ši erdvė yra išskirtinė: pradedant labai brangiomis, specialiai parinktomis medžiagomis, labai daug įdėto rankų darbo, ir, žinoma, tas jausmas, kuris apima vos įėjus pro duris. inTegra House kolektyvas mielai papasakos daugiau apie pačią erdvę ir jos ypatumus, tad raginame nevėluoti, apsižvalgyti ir susipažinti su kitais renginio dalyviais.

Koncerto svečiai:
Gabrielius Vagelis
Gina Kazlauskaitė
Gabija Lukrecija Petrauskaitė
Viktorija Raibužytė
Bogdan Sienkievič

Bilietų informacija ir registracija (SĖDIMŲ VIETŲ JAU NEBĖRA):
https://goo.gl/bJmuER

Bendrinti: