Seminaras „Kaip formuoti bendruomenės viziją ir misiją“

Jau ateinančių, 2016 metų, sausio 9 d. 10 val. Vilniaus bažnyčios Tikėjimo žodžio patalpose (Gilužio g. 15) vyks atviras sinodo susirinkimas. Po jo, 14.30–18.00 val. vyks seminaras „Kaip formuoti bendruomenės viziją ir misiją“, kurį ves „Foothill“ bažnyčios pastorius iš JAV Chris Lewis. Seminaro tikslas – padrąsinti bendruomenes ieškoti ir formuoti viziją ir misiją, išsamiau aptarti tai, kaip būti naudingiems savo miestuose ir miesteliuose Dievo šlovei.

Į Sinodą ir seminarą kviečiami visi pastoriai, vyresnieji (Sinodo nariai), taip pat bendruomenių tarybų nariai, tarnavimų vadovai, tarnautojai ir kiti aktyvūs bendruomenių nariai. Tad tikimės aktyvaus ir gausaus jūsų dalyvavimo. Nusiteikime darbingai visą dieną praleisti draugėje Viešpaties akivaizdoje.

Kviečiu melstis už Tikėjimo žodžio bendriją, Sinodą ir už šį seminarą, kad Dievas gaivintų mus, atnaujintų, įkvėptų savo malonės ir meilės Dvasią į mus, kad būtume įgalinti Jam tarnauti. Taip pat dėkoju Vilniaus bendruomenei, kuri maloniai priima mus ir patarnauja šiuose susirinkimuose. Viešpats teatlygina jums.

Daugiau informacijos ramunas.jukna@gmail.com

Bendrinti: