Kviečiame Marko Gungoro DVD seminarą „Per juokus į geresnę santuoką“

Kviečiame Jus į Marko Gungoro dviejų dienų DVD seminarą su diskusijomis „Per juokus į geresnę santuoką“, kuris vyks 2013 m. vasario 8-9 d. Utenoje, kavinėje ABU, Aukštaičių g. 3 B.
„Per juokus į geresnę santuoką“ - labai netipiškas savaitgalio DVD seminaras, skirtas visiems, kurie neabejingi šeimų stiprinimui. Seminaro autorius Markas Gungoras gvildena sudėtingus vyrų ir moterų santykių klausimus, pateikia naudingų patarimų ir praktinių pasiūlymų, kaip išnarplioti santykių „mazgus“. Marko pateikiamos iliustracijos labai originalios, spalvingos ir be galo linksmos - mokytis su šypsena daug smagiau.

Per šį DVD seminarą poros pasisems vertingų žinių, prisijuoks ligi soties, išmoks leisti į santuoką papūsti permainų vėjams. Pasidalinkite įspūdžiais su savo meile... net ir jūsų sutuoktinis už tai padėkos!

Markas Gungoras, seminaro „Per juokus į geresnę santuoką“ autorius, šiandien yra vienas žymiausių konsultantų šeimos ir vedybinio gyvenimo kausimais JAV. Kiekvieną mėnesį jo seminaruose apsilanko tūkstančiai porų. Markas gali pasigirti santuokoje su ta pačia moterim  nugyvenęs jau beveik keturias dešimtis metų - taigi jis žino, ką sako. Markas Gungoras įrodo, jog raktas į vedybinę laimę nėra vien romantika ar likimas - tai ir darbas, ir įgūdžiai.

Atsiliepimai
„Santuoką galima palyginti su sodu. Visiems patinka sodo grožis ir vaisiai, tačiau sodui reikalinga nuolatinė priežiūra. Šis seminaras yra tarsi įrankis, leidžiantis mums pasidarbuoti savo sode. Mes su žmona buvome nustebinti seminaro nauda ir parsineštomis įžvalgomis. Daug prisijuokėme ir puikiai praleidome dvi dienas. Taip pat labai padrąsino kitų porų naujai įsižiebusi pagarba ir meilė vienas kitam. Linkiu ir jums patirti santuokos atsinaujinimą“ (Saulius Karosas, Miesto bažnyčios pastorius).

„Seminaras skirtas norintiems daugiau sužinoti apie save ir labiau pažinti savo antrąją pusę. Unikali proga prasmingai praleisti laiką ir dar kartą ištarti vienas kitam ATLEISK...“ (Remigijus Jucevičius, „Gerosios Naujienos centro“ direktorius).

Seminaro informacija
Pageidaujama auka dviejų dienų seminarui vienam asmeniui - 25 Lt (surinktos lėšos bus skirtos seminaro išlaidoms padengti ir santuokų stiprinimo projektų plėtrai). Į kainą įskaičiuotas seminaras su kava, arbata, saldumynais ir šeštadienio pietūs kavinėje ABU.

Būtina išankstinė registracija tel. 867824209 arba el. p. ingerviene@gmail.com

Seminaro pradžia penktadienį (vasario 8 d.) 18.00 val., šeštadienį - 11 val. (baigsis apie 16 val.)

Numatoma programa

Penktadienis vasario 8 d.
18:00 - Pradžia. Registracija.
18:20 - I dalis. „Pasakojimas apie dvejas smegenis I“.
19:35 - Kavos pertrauka su diskusijomis.
19:55 - II dalis. „Pasakojimas apie dvejas smegenis II“.
20:55 - Diskusija, vakaro pabaiga.                                                              

Šeštadienis vasario 9 d.                 
11:00 - Pradžia. Trumpas apibendrinimas.
11:10 - III dalis. Mano vėliava arba „Kuo gyvena sutuoktinis“.
11:55 - Kavos pertrauka su diskusijomis.
12:25 - IV dalis. „Raktas į geresnį seksą I“  .
13:05 - Pertraukėlė.
13:10 - V dalis. „ Raktas į geresnį seksą II“  .
13:50 - Pietų pertrauka.                                                                                               
15:10 - VI dalis. „Kaip išlikti susituokus ir nieko nenudėti“.
16:00 - Pasidalijimas įspūdžiais, baigiamoji ceremonija.                   

Seminarą organizuoja Utenos bažnyčia „Tikėjimo žodis“, remia VšĮ „Nesavanaudiškos lyderystės institutas“ bei  gerų žmonių iniciatyvos.
Bendrinti: