„MaNNazz“ kviečia į koncertą „Dykumos aukštumos“

„Dykuma man siejasi su žodžiais „sausra“ ir „laukti“, ir nė vienas iš šių žodžių nėra malonus. Deja, gyvenime tenka susidurti su dideliais iššūkiais, ir neperėjęs dykumos, kalnų nepasieksi.

Muzika man nėra tik garsai ir dermės, tai yra gyvenimas, toks gyvenimas, kokį šiandien matau. Muzika įprasmina visas skaudžias emocijas, būtent ji ir tikėjimas yra mano palydovai visuose gyvenimo etapuose. Todėl neatsitiktinai pasirinkau šį pavadinimą, nes tai mano gyvenimo pulsas. Jis pilnas meilės, paguodos, ašarų ir laisvės“, – grupės „MaNNazz“ įkūrėja ir vokalistė Kamilė Kielaitė-Sienkievič.

Grupė „MaNNazz“ – tai gyvos, elektroninės ir „beatbox“ stiliaus muzikos bei vokalo junginys, kuris apima be galo plačią ir spalvingą „ambient“, „drum&bass“, bliuzo, pop bei daug kitų muzikos stilių paletę.

Nors „MaNNazz“ kartu dirba dar tik kelerius metus, tačiau jau turi laimėję ne vieną nominaciją bei pelnę didžiulį pasisekimą užsienio šalyse, tokiose kaip Jungtinė Karalystė, Norvegija, Šveicarija, Vokietija, Lenkija, Čekija, Vengrija. Ukrainoje duetas koncertavo 12 tūkstančių žmonių auditorijai.

2017 m. išleidę debiutinį albumą „Hopes“, „MaNNazz“ išvyko koncertuoti ir jo pristatyti į užsienio šalis, o kelionėje kūrė reportažus, kuriuos transliavo nacionalinė Lietuvos televizija bei dalinosi naujienų portalai. Ištraukos iš kelionės: https://bit.ly/2U8GvWI.

Grupės įkūrėjai Kamilė Kielaitė-Sienkievič (Kami) ir Bogdanas Sienkievič (Bogis) tvirtina, jog jų muzikos pagrindinis išskirtinumas yra nuoširdumas ir unikali atmosfera, sukuriama koncertų metu. Atlikėjai nebijo peržengti savo komforto zonos tam, kad paliestų Jūsų, klausytojai, širdis.

Kvietimas į koncertą:

Vakaro metu duetui talkins scenos profesionalai: gitaristas Rytis Taraila, klavišininkas Mindaugas Balčiūnas, pritariančiosios vokalistės Agnė Šiaulytė, Monika Austytė.

Koncerto svečiai: pianistas Rytas Lingė, violončelininkė Elena Daunytė, gospel choras (vad. Kristina Žaldokaitė).

 

MaNNazz I Dykumos Aukštumos

Birželio 5 d. 19 val., trečiadienis

Šv. Kotrynos bažnyčia (Vilniaus g. 30)

Bilietai: https://bit.ly/2Te2SwS

Bendrinti: