Virtualioji sekmadieninė mokykla įsibėgėja

Mažiems ir dideliems! Lapkričio 1 d. startavusi virtualioji sekmadieninė mokykla įsibėgėja. Nuo šiol vaikų kiekvieną sekmadienį laukia ne tik filmukas Biblijos tema, bet ir smagios užduotėlės: kryžiažodžiai, dėlionės, spalvinimo darbeliai. Už išspręstas ir el. paštu sekmadienine@gmail.com atsiųstas kiekvienos pamokos užduotis Vilniaus evangelinės bažnyčios vaikams skiriami VIRTUALŪS SEKMUKAI, o kitų vaikų už aktyvų dalyvavimą laukia prizai.

Vaikai, žiūrėkite, dalyvaukite patys ir kvieskite draugus. Laukiame ne tik vilniečių, bet ir vaikų iš kitų miestų, kitų bendruomenių, tiesą sakant – laukiamas kiekvienas!

Nuorodas į vis naujus filmukus ir užduotėles kiekvieną savaitgalį rasite evangelija.lt naujienų skiltyje, Vilniaus evangelinės bažnyčios svetainėje, Vilniaus evangelinės bažnyčios feisbuko ir Lietuvos evangelinės bažnyčios feisbuko puslapiuose.

Šį sekmadienį – Virtualiosios sekmadieninės mokyklos pamokėlė Nr. 2:

O jei nespėjai pažiūrėti arba labai labai patiko ir norėtum pakartoti – nenusimink. Visas pamokėles nuo šiol rasi evangelija.lt skiltyje VAIKAMS (žiūrėk meniu po baneriu) arba SPAUSK ČIA. Juk leisti laiką su Dievu nenuobodu.

Vilniaus evangelinės bažnyčios vaikų tarnavimo informacija

Bendrinti: