Dovanoti knygą – tai reiškia kažkam įteikti meškerę

Turbūt daugelis jau esate skaitę leidyklos „Upė“ raginimą padovanoti knygą Lietuvos bibliotekoms. Žinot... šiandien žmonės stengiasI padaryt nemažai gero - pavyzdžiui aukoja onkologiniams ligoniukams, senelių namams ir t. t. Ir tai nuostabūs pavyzdžiai. Tačiau kas šiandien aukoja Evangelijos žinios skleidimui? Tik tie, kas tiki Evangelija ir - yra dosnūs, nes supranta, kokia didelė tame vertė. Savo širdy žinau, kad kažką Dievas paragins (arba jau ragino) nupirkti keletą knygų, net ne vieną. Galbūt kažkas pakilsite ir būsite nuolatiniais rėmėjais šio unikalaus darbo (nes turėti krikščionišką leidyklą Lietuvoje yra labai.didelė auka). Juk kaip ateina Dievas į žmonių širdis bei gyvenimus? Per kažkieno paskelbtą žinią! Kaip ateina viltis tam, kuris jos neturėjo? Kai kažkas ateina ir parodo, jog viltis tikrai yra. Lietuvoje nedaug žmonių pažino Kristų asmeniškai, daug sielų dar skendi tamsoje, mirtyje, nuodėmės ir nevilties liūne. Nedaug tų, kurie žino, kaip nuostabu yra patirti Jo meilę bei Dievo Karalystę savo širdy. PADOVANOTI KNYGĄ apie Jo Karalystę yra daug daugiau, nei nuvežti rūbų ar maisto į atokias vietas, nors ir tai yra svarbu... Tačiau viena yra dalintis žuvimi, o visai kas kita - dalinti meškeres...

KNYGA apie Dievo Karalystę yra ne šiaip meškerė, tai meškerė, kuri išmokys žmones ieškoti Dievo pažinimo, Jo šviesos, ji kreips širdis prie Kristaus ir padės ištraukti pačią svarbiausią žuvį - tai savo paties sielą iš pražūties. Vėliau ši meškerė padės pasigauti dangiško maisto savo sielai, ir tokiu būdu žmogus šviesės... O su kiekvienu nauju užsidegusiu žiburiu šviesės visa Lietuva.

Nepraleiskim progos prisidėti, galbūt kas nors danguje prieis ir padėkos, kad padovanojai knygą, nes ji bus tapus tiltu kažkam atsidurti danguje.

Aurelija Umbrasienė

 

Iš leidyklos „Upė“ įrašo:

Leidykla „Upė“ skelbia akciją – PADOVANOK knygą „Tiesiog Geroji Naujiena“ BIBLIOTEKAI! Šios akcijos tikslas – Gerąja Naujiena pasiekti Lietuvos miestelius bei kaimus. Jums tereikia mūsų leidyklos internetiniame puslapyje upe-leidykla.lt pirkti N. T. Wright knygą „Tiesiog Geroji Naujiena“ (ar kelias knygas), pristatymo paskirtyje pasirinkti „Atsiimsiu pats“ (nes pašto siuntimo mokesčio Jums mokėti nereikia), per elektroninę bankininkystę pervesti pinigus, mokėjimo paskirtyje įrašius užsakymo numerį ir frazę: „Dovana bibliotekai“. Knygas išsiųsime rajono savivaldybės viešajai bibliotekai, o iš čia knygos nukeliaus į to rajono kaimelių bibliotekas.

Akcijos tikslas – padovanoti 100 knygų! Nepraeikite pro šalį – padovanoti knygą užtruks tik kelias minutes.

Dėkojame už Jūsų tikėjimą ir pagalbą pasiekiant atokiausias Lietuvos vietoves!

VIENO AKCIJOS DALYVIO LAUKIA PRIZAS!

Bendrinti: