Gabrielė Gvazdikaitė įrašinėja kalėdinių giesmių albumą

Birželio viduryje Gabrielė Gvazdikaitė ir grupė vėl darbavosi Lapės records įrašų studijoje. Šį kartą buvo įrašinėjamas kalėdinių giesmių albumas, kuris klausytojus pradžiugins šių metų pabaigoje. Albume skambės gerai žinomos kalėdinės giesmės bei keletas Gabrielės autorinių kūrinių. Šis albumas labai skirsis nuo pirmųjų dviejų atlikėjos išleistų albumų, nes jame bus šiek tiek džiazo, bliuzo bei Gospel muzikos atspalvių.

Projekte dalyvauja būgnininkas Arvydas Joffe, bosistas Gintaras Eidukaitis, klavišininkas ir fleitistas Paulius Berūkštis, gitaristai Žygimantas Didenka ir Arnas Malinauskas, trimitininkas Arūnas Kuzminskas, saksafonistas David Avetisyan, smuikininkės Deimena Petkauskaitė ir Jurgita Gelūnaitė-Tervydienė, violončelistė Viltė Dobilaitė bei pritariančios vokalistės Monika Balčikonytė ir Rūta Petrikaitė.

Projektas vyksta keliais etapais – birželio mėnesį buvo įrašyta ritmo grupė bei pučiamieji, o liepos viduryje bus įrašinėjami styginiai instrumentai, akustinė gitara, saksafono solo bei vokalai. Po to kelis mėnesius albumas bus suvedinėjamas, ir galiausiai išleistas CD. Kalėdinės giesmės, kaip ir pirmieji du Gabrielės albumai bus patalpinti pagrindinėse interneto platformose Spotify, Google Play, iTunes ir Deezer, o Jėzaus gimimą skelbiančios ir Dievą šlovininančios giesmės bus pasiūlytos visoms Lietuvos radijo stotims.

„Kaip bebūtų gaila, bet šiuolaikinė krikščioniška muzika sunkiai skinasi kelią pasaulietinėse radijo stotyse ir televizijose. Bet Kalėdų laikotarpis – tai unikali proga kuomet visuomenė tampa atviresnė Evangelijos žiniai, ir būtent šiuo laikotarpiu mes turime drąsiai liudyti apie mūsų Gelbėtoją ir Viešpatį Jėzų Kristų. Aš tikiu, kad būtent šiuo laikotarpiu Dievas gali atverti duris Jį garbinančiai muzikai į pasaulietines radijo stotis bei televizijas“, - sako projekto koordinatorius, VšĮ „Prabudimo orkestras“ vadovas Tadas Daujotas.

 

Labai prašome jūsų prisiminti šią iniciatyvą savo maldose. Melskimės drauge:

  1. Už projekte dalyvaujančius žmones – muzikantus, vadybininkus bei visus pagalbininkus;
  2. Už Lapės records garso režisierių Lauryną, kad albumas būtų įrašytas ir suvestas kiek įmanoma kokybiškiau, ir kad projektas būtų atliktas laiku;
  3. Kad Dievas atvertų duris šio albumo giesmėms skambėti visose Lietuvos radijose bei televizijose;
  4. Kad Dievas parūpintų visus reikalingus finansus įrašyti ir išleisti albumą būtent tokiu tiražu, kokiu Jis nori, kad albumas būtų išleistas.

Jeigu jūs norėtumėte paremti Gabrielės Gvazdikaitės kūrybinę veiklą bei prisidėti prie kalėdinių giesmių albumo finansiškai – paaukojimus galite pervesti į specialiai Gabrielės kūrybiniams projektams atidarytą banko sąskaitą:

 

VšĮ Prabudimo orkestras

Įmonės kodas: 304559381

A/s LT23 7300 0101 5634 4921

Paskirtis: Parama Gabrielės projektams

 

Daugiau informacijos apie Gabrielės Gvazdikaitės kūrybą galite rasti interneto svetainėje www.gabrielegvazdikaite.lt

Bendrinti: