Prezidento rinkimų debatai „Krikščioniškas rentgenas“ (vaizdo įrašas)

Kovo 23 d., šeštadienio, pavakare Klaipėdos LCC tarptautiniame universitete, Maikelseno (Michealsen) centre vyko Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimų debatai „Krikščioniškas rentgenas“.

Pirmą kartą mūsų šalies prezidento rinkimų istorijoje buvo siekiama išryškinti kiekvieno iš kandidatų į Lietuvos Prezidento pareigas vertybines nuostatas, remiantis krikščioniška pasaulėžiūra.

Debatuose buvo pakviesti dalyvauti visi kandidatai į Prezidento postą, tačiau atvyko tik 5 iš jų: Alfonsas Butė, Arvydas Juozaitis, Kazimieras Juraitis, Valentinas Mazuronis ir Mindaugas Puidokas.

Renginiui vadovavo žinomas apžvalgininkas, publicistas, rašytojas Tomas Viluckas bei Vytauto Didžiojo Universiteto (VDU) teisės fakulteto dėstytojas dr. Vygantas Malinauskas. Renginio globėju buvo Telšių vyskupas Kęstutis Kėvalas, rengėjai – LCC tarptautinis universitetas, Klaipėdos miesto savivaldybė.

Debatų vaizdo įrašas:

LCC tarptautinis universitetas − privatus, pelno nesiekiantis universitetas, įsikūręs Klaipėdoje. Jį 1991 m. įsteigė Lietuvos, Kanados ir JAV fondai kaip krikščioniškąjį koledžą. 2007 m. Lietuvos krikščioniškojo fondo aukštoji mokykla (LCC, arba Lithuania Christian College) pakeitė savo pavadinimą į LCC tarptautinis universitetas.  LCC tarptautinis universitetas yra JAV krikščioniškųjų kolegijų ir universitetų narys.

 

www.alkas.lt

Bendrinti: