Gyvenimo moto

Gyvenimo moto

„Žmogus be aiškios vizijos, plano savo ateičiai - visuomet sugrįš į savo praeitį“.

Mes nesame atsakingi už kitų žmonių veiksmus, tik savo. Dar gyvendamas Kipre supratau, kad jeigu noriu pasiekti savo svajonių išsipildymo, privalėsiu keisti savo gyvenimą, įpročius, senus supratimus. Toks koks esu dabar, negaliu įeiti į savo „pažado žemę“.

Pokytis yra skausmingas procesas, kuris yra neatsiejamas nuo depresijos jausmo, kuris iš esmės yra pozityvus dalykas - ta prasme - kad depresija yra visiškai normalus jausmas, kurį jaučia asmuo einantis per pasikeitimus. Jaučiame skausmą išgyvendami senojo gyvenimo netektis, prarandame įpročius, senus būdus kaip gyvenome. Ir tai yra normalu.

Tačiau mes negalime leisti sau prabangos likti ten kur esame; tokie kokie esame. Greitai besikeičiančiame pasaulyje beveik nebeliko vietos paviršutiniškumui. Jeigu norime pasiekti daugiau - privalome evoliucionuoti visais trimis aspektais: Dvasia, Siela ir Kūnu.

Kiekvieną dieną prabundu ir klausiu savęs - nori dar pamiegoti, ar kelsiesi ir iš visų jėgų vysiesi savo svajonę?! Darydamas daugiau nei iš tavęs tikisi, pralenkdamas pats save, keldamas standartus pats sau. Žinau, kai kurie iš Jūsų manote, kad tai jaunatviškas entuziazmas - bet aš tuo gyvenu.

Neleisk, kad kiti griautų tavo didingumą. SUSTOK. Skirk kelias minutes ir realiai įvertink kur šiandien randiesi ir jeigu tavęs tai netenkina - KEISK VISKĄ. Tu turi jėgą tai padaryti. KEISK VISKĄ iš esmės, greitai ir neatsigręždamas. Per ilgai gyvenai savo proto sukurtame kalėjime.

Hemingviejus rašė, kad pačios mirtiniausios kovos vyksta mūsų prote. Visuomet klausinėk, būk alkanas žinių ir pergalių. Nustok tikėti pasiteisinimais, kuriuos pats sau sugalvojai... Laikas trumpas, bėga greitai turime įprasminti savo buvimą šioje planetoje. Dievas mums davė patį išmaniausią instrumentą - mūsų kūną. Išnaudok jį, lavink jį.

„Žmogus be aiškios vizijos, plano savo ateičiai - visuomet sugrįš į savo praeitį“.

Tai mano gyvenimo moto. O koks tavo?

 

 

https://www.facebook.com/daumantas.iva?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all

Bendrinti: