Titulinis / Tikėjimas ir mokinystė / Refleksijos / Kultūros kertelė

Lyderystės aksiomos. Bill Hybels

Lietuvoje ir visame pasaulyje Lyderystės konferencijų organizatiorius ir įkvėpėjas Willow Creek bendruomenės vyr.pastorius Billas Haibelsas (Hybels) savo knygoje „Lyderystės aksiomos“ (Leadership Axioms (2008 m., Zondervan, USA), leidėjas Gerosios naujienos centras, Vilnius) nuoširdžiai dalinasi vadovavimo bažnyčios tarnautojų komandai patirtimi

Šeimos Biblija

Ši Knyga turi beveik 200 metų istoriją ir yra laikoma viena iš gražiausių visų laikų Biblijų...

Tvirčiausia apsaugos pilis

Tvirčiausia apsaugos pilis + 2 vnt. CD
Gražiausios evangelikų liuteronų ir evangelikų reformatų giesmės mišriam chorui.

Naujas albumas, naujas vaizdo klipas bei koncertas nacionalinėje maldos dienoje

Ši savaitė Gabrielės Gvazdikaitės ir grupės gyvenime yra labai reikšminga ir šiandien mums labai prasmingai skamba žodžiai iš Apreiškimo Jonui knygos 21 skyriaus 5 eilutės: „Ir Sėdintysis soste tarė: „Štai Aš visa darau nauja!“ Jis pasakė man: „Rašyk, nes šitie žodžiai patikimi ir tikri“.

Didžiųjų lyderių kelias. John C. Maxwell

Dž.C.Maksvelas – Pasaulinės lyderystės konferencijos 2016 m. pranešėjas, pasaulinio garso lyderystės ekspertas, oratorius, bestselerių autorius, pastorius.

Krikščioniškos „Žiedų valdovo“ pamokos. Blogis

Filmo „Žiedų valdovas“ pirmosios dalies, kuri vadinasi „Žiedo brolija“, herojai Gendalfas, Galadrielė, Elrondas, Aragornas, Bilbo, jau nekalbant apie patį žiedo nešėją Frodą, aiškiai suprato, kokia stipri blogio jėga tūno šiame žiede.

Depresija. Aaron Kheriaty

Kas yra depresija? Liga ar praeinanti emocinė būsena? O gal dvasinė problema, kurią padėtų išspręsti nuoširdi malda ir Atgailos sakramentas?

Jėzus yra mūsų

Visas Jėzaus vardas yra ne „Viešpats ir Gelbėtojas“, bet „mūsų Viešpats ir Gelbėtojas“. Nepraleiskime šio asmeninio savybinio įvardžio. Nedidelis žodelis, bet labai reikšmingas. Jis rodo, jog varde slypi trečias teiginys – Jėzus yra mūsų.

Grįžtamasis ryšys. Douglas Stone, Sheila Heen

„Su grįžtamuoju ryšiu susiduriame visur. Nors ir negalime pakeisti to, ką apie mus galvoja kiti, galime keisti savo požiūrį į grįžtamąjį ryšį. Ši knyga išmintinga ir lengvai skaitoma.”
„Financial Times“

Degti, bet nesudegti, arba perdegimo sindromas

Profesinis perdegimas (PS) – itin aktuali tema, apie kurią Lietuvoje mažai žinoma ir beveik nekalbama. Šis sindromas dažnai kamuoja asmenis, kurių profesijos susijusios su pagalba kitiems: medikus, kunigus, socialinius bei pastoracijos darbuotojus, pedagogus.