Didžiųjų lyderių kelias. John C. Maxwell

Dž.C.Maksvelas – Pasaulinės lyderystės konferencijos 2016 m. pranešėjas, pasaulinio garso lyderystės ekspertas, oratorius, bestselerių autorius, pastorius. Jis yra parašęs daugiau kaip 70 knygų, kurios išverstos į 50 kalbų ir kurių bendras tiražas daugiau kaip 24 milijonai egzempliorių. Džono K. Maksvelo knygos dažnai įtraukiamos į New York Times, Wall Street Journal ir Business Week bestselerių sąrašus, jis yra amazon.com šlovės alėjos narys. Šešerius pastaruosius metus iš eilės globalgurus.org lyderystės ekspertų reitinguose Džonas Maksvelas užima pirmą vietą.

Džoną Maksvelą kviečia į Fortune 500 sąrašą įtrauktos kompanijos, kur jis dalyvauja vadovaujančių darbuotojų mokymo programose. Džono Maksvelo idėjų poveikis globalus. Pagal jo paruoštas lyderystės programas visame pasaulyje mokėsi daugiau kaip penki milijonai žmonių.

Džnas Maksvelas puikus pasakotojas ir oratorius. Sudėtingas lyderystės idėjas jis perteikia visai paprastais žodžiais, kurie įkvepia jo klausytojus ir skaitytojus.

Įsivaizduokite, kas būtų, jeigu visą dieną jus mokytų vyrai ir moterys iš Biblijos, tie žmonės, kurie kovojo ir laimėjo nepaprastas kovas, tarnavo karaliams, išgyveno didžiules tikėjimo krizes ir kuriuos tie išbandymai neatpažįstamai pakeitė. Kas būtų, jeigu jie sėdėtų priešais jus ir jūs turėtumėte ypatingą garbę su kiekvienu iš jų pabendrauti kelias brangias minutes? Ką tada patirtumėte? Būtent tokia intriguojanti mintis mane ir paskatino parašyti šią knygą “Didžiųjų lyderių kelias”.
Tad keliaukite kartu su manimi ir įsivaizduokite, kaip galėtų atrodyti susitikimas su devyniais tikėjimo didžiaisiais, kurie dalijasi skausmingai suprastomis pamokomis apie gyvenimą ir lyderystę.

 

 

Knygą galite įsigyti krikščioniškajame internetiniame knygyne

https://elknygynas.lt/produktas/didziuju-lyderiu-kelias-john-c-maxwell/

Bendrinti: