Valtyje su Viešpačiu

„Atsimink, ką įsakiau, - būk stiprus ir drąsus, nenusigąsk ir nebijok! Aš, Viešpats, tavo Dievas, būsiu su tavimi, kur tik tu eisi.“ (Jozuės 1, 9)

 

Šiltasis sezonas tuo ir nuostabus, kad galima mėgautis visais įmanomais vasaros malonumais. Vienas iš tokių laisvalaikio praleidimo būdų yra plaukiojimas valtimi. Gera ir saugu irstytis valtele, kai vanduo ramus, vėjas lengvai kedena plaukus ir gaivina. Tačiau ar teko kada skubėti į krantą valtyje, kai pakyla audra, bangos talžo valtį, stiprus vėjas kėsinasi ją parversti, o lietus ir žaibas tiesiog varo baimę?
Tokiose audros apimtose valtyse savo gyvenime mes esame sėdėję ne kartą. Gyvenimo problemos, rūpesčiai ir bėdos kartais taip papurto, kad net iš valties išmeta į vandenį. Bet ir tada, kai tikėjimo laivas būna smarkiai blaškomas ir jau atrodo, kad valtelė tuoj tuoj paskęs, Visagalis Dievas, sėdintis galinėje valties dalyje, pakels ranką ir sudraus audrą, nuramins vėją ir sugrąžins ramybę į mūsų gyvenimą. Tereikia nuoširdžiai Juo pasitikėti!

 

/jezus.lt/

 

Bendrinti: