Titulinis / Mūsų svečiai

Svajonė kurti vertingą šokoladą

Prieš 6-erius metus iš Anglijos į Lietuvą gyventi grįžusi Linos ir Kęstučio Šlakaičių šeima atsivežė ir svajonę – kurti kokybišką, sveiką, išskirtinį šokoladą, kuris šiandien žinomas kaip „Royalty“.

Jis yra ir mūsų šeimos Ganytojas

Esame paprasta tikinčiųjų šeima. Susituokėme prieš daugiau nei 30 metų, užauginome penkis vaikus. Kai mūsų klausia, ar buvo sunku, atsakome: „Taip, dažnai būdavo sunku.“

Neatimama dalis

Gyvenimas, kurio kelyje nėra nieko vertingo, daug kam atrodo beprasmis. Jėzus savo kelyje sutiko daug žmonių, kurie gyvenime nebematė jokios prasmės, nors ir turėjo užsiėmimų. Suteikdamas naują gyvenimo prasmę, Jėzus surinko savo mokinių būrį.

„Kur Dievas, kai skauda?“

Autorius Philip Yancey paliečia svarbią temą šiandienos pasaulyje – kur mūsų Dievas, kai aplinkui tiek kančios ir tiek skausmo?

Svečiuose – Aušrinė Svečiulytė

Šiais laikais teologijos studijas renkasi tikrai ne kiekvienas jaunuolis. Pagalvojus apie tokias studijas dažnai kyla klausimas, kam ta teologija reikalinga ir kokias galimybes ji suteikia po studijų. Šiuos ir panašius klausimus XFM radijo laidoje „Jaunimo kodas“ (vedėja Gabrielė Krulytė) aptarė LCC universiteto teologijos studijų studentė Aušrinė Svečiulytė.

Baptistų pastoriaus džiaugsmai ir vargai Mažeikiuose

„Neturėjau jokio santykio su šia bendruomene,“ – pokalbį pradeda jau daugiau nei trejus metus Mažeikių evangelikų krikščionių baptistų bendruomenės pastorius Virginijus Stravinskas.

Apie mokslinę kūrybą

Kai prieš kelerius metus kalbinau Eugenijų Mačerauską, jis liudijo apie savo retą ligą – hemofiliją – ir Dievo malonę bei stebuklus, patirtus nelengvame gyvenimo kelyje.

Biblinės šeimos: Mozė ir Zipora

Per XFM radijo stotį transliuojamos laidos apie santykius šeimoje autoriai Kristina ir Mindaugas Pikūnai šį radijo sezoną skiria Biblijos šeimoms. Kokias pamokas, o gal iššūkius iš jų galime priimti mes šiandien?