Kviečiame dalyvauti rašinių konkurse

...Pagimdžius bei auginant vaikelį dažnai keičiasi mūsų vertybės, požiūris į gyvenimą. Jei esi tikinčioji (-tysis), šiame kelyje tave lydi tikėjimas Dievu.


Kviečiame dalyvauti rašinių konkurse apie motinystę arba tėvystę. Drąsiname pabandyti savo brangius išgyvenimus išguldyti popieriaus lape - tiesiog pasidalinkite sava patirtimi... Būtent jūsų patirtis yra įdomi ir brangi - ji gali patarnauti ne vienai paguodos, sustiprinimo ar paprasčiausios patirties ieškančiai sielai. Tikime, kad rašyti gali kiekvienas. Tereikia išdrįsti! Labai lauksime Jūsų širdies atsivėrimų, pamąstymų, o gal net interviu su pažįstama brandžia mama arba tėčiu. Jūsų straipsnių pavadinimai gali būti patys įvairiausi, nebūtina vadinti taip, kaip vadinasi konkursas.

Gražiausius straipsnius skelbsime, nugalėtojus apdovanosime. Tai puiki galimybė laimėti ir knygą „Motinystės paslaptys"!

Beje, būtent šios knygos rengimas parodė, kaip nuostabiai mus gali praturtinti paprasčiausias pasidalijimas savo patirtimi - šią knygą sudaro paprastų mamų (bei dviejų tėčių) liudijimai. Tėvų, kurių dauguma niekada anksčiau nėra rašę straipsnių...

Konkurse ypatingai kviečiame dalyvauti tėvelius - papasakokite apie savo tėvystę!

Straipsnius siųskite el. paštu aurum14@gmail.com iki balandžio mėnesio.

DĖKOJAME!

Konkursą rengia www.btz.lt  redakcija drauge su Sonata Aleksandravičiene, knygos „Motinystės paslaptys" sudarytoja.

www.btz.lt

Bendrinti: