Titulinis / Visai šeimai / Viešpaties dukroms

Laura Geraščenko: noriu, kad žmogus iš spektaklio išeitų su viltimi

„Galime daug ko norėti, tačiau visi įvykiai gyvenime ateina savu metu. Mėgstu sakyti, kad viskas vyksta pagal Dievo valią – jis atveria duris arba jas uždaro. Taip ir keliaujame“, – nuoširdžiai ir atvirai pasakojo šokio teatro „Judesio erdvė“ choreografė-režisierė Laura Geraščenko po ką tik įvykusios spektaklio kūdikiams „Debesų žaidynės“ premjeros.

Amber kūryba (papildyta)

Aš esu Amber Markevičius. Man 13 metų, esu pusiau lietuvė, pusiau filipinietė. Mokausi Vilniaus krikščionių gimnazijoje, 7-oje klasėje. Mėgstu piešti, žaisti futbolą, klausytis muzikos, žaisti kompiuterinius žaidimus ir naršyti internete.

Gydantis... spjūvis

Ar tave kas nors buvo taip smarkiai sužeidęs, kad atsižadėjai bet kokių panašių, bent kiek primenančių tai, santykių? Visi esame pažeidžiami, tačiau negydydami savo emocinių žaizdų, niekada nepasveiksime ir negyvensime laisvėje, kurią Jėzus mums iškovojo ant kryžiaus.

Menas būti moterimi

Ką reiškia būti moterimi?
Vienas iš nedaugelio dalykų, kurie man sukelia nemažai emocijų, yra svarstymas ar bandymas apibrėžti, ką reiškia būti moterimi, o ypač – krikščione moterimi.

„Nėra didesnės meilės už Dievo meilę“

Ingridą Ručinskienę labiausiai pažįsta Šiaulių krašto bendruomenės, ypač Kuršėnų evangelinė bažnyčia, kurioje ji ne vienus metus drauge su kitais šlovina Viešpatį.

Išsipildžiusi svajonė

Aida Maksvytytė – profesionali šokėja, šokių mokytoja, choreografė. Nuo vaikystės ją lydėjo pramoginiai šokiai, vėliau baletas, šiuolaikiniai šokiai, o įtikėjus Kristų gimė noras šokti Jam – taip jos gyvenime atsirado sakraliniai šokiai.

Moters tapatumas Dieve

Ką reiškia būti moterimi? Ką reiškia būti sukurtai moterimi – gyventi, jausti, mylėti, tarnauti kaip moteriai? Ką reiškia būti moterimi Dieve? Atsakyti į šiuos klausimus nėra paprasta...

Moterys moterims. Velykų POKYTIS

Beveik prieš mėnesį, š. m. kovo pradžioje, susibūrėme mes, skirtingų profesijų moterys savanorės, entuziastės, į bendraminčių junginį Moterys moterims. Visos siekėme įgyvendinti projekto POKYTIS idėją, skirtą Panevėžio moterų pataisos namų auklėtinėms.