Į Vilniuje vyksiantį Vilties festivalį žmonės suvažiuos iš visos Lietuvos

Į Vilties festivalio renginius spalio 29-30 d. žmonės galės atvykti beveik iš bet kurios Lietuvos vietovės organizatorių išnuomotais autobusais.

Vilties festivalio rengėjai, bendradarbiaudami su įvairių šalies miestų krikščioniškomis bendruomenėmis, sudarė galimybę iš anksto užsisakyti vietas į festivalio renginius „Siemens" arenoje. Šiuo metu jau yra rezervuota per 6250 vietų į vakarinius renginius, kurie prasidės 18 val., ir daugiau nei 2100 vietų į vaikams skirtą festivalio renginį „Dėlionė", kuris vyks spalio 29 d. 11 val.

Festivalio organizatoriai pagal gautas paraiškas yra užsakę per 130 autobusų, kuriais žmonės atvažiuos į festivalį iš šių Lietuvos miestų ir kaimų: Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Alytaus, Panevėžio, Marijampolės, Kretingos, Prienų, Visagino, Tauragės, Jurbarko, Joniškio, Pakruojo, Akmenės, Naujosios Akmenės, Kaišiadorių, Elektrėnų, Mažeikių, Jonavos, Švenčionių, Švenčionėlių, Pabradės, Rokiškio, Šilutės, Zarasų, Biržų, Gargždų, Kuršėnų, Kėdainių, Radviliškio, Raseinių, Kupiškio, Šalčininkų, Druskininkų, Ukmergės, Širvintų, Utenos, Ignalinos, Anykščių, Vievio, Kelmės, Lazdėnų, Veisiejų, Pakalniškių, Rusakalnio, Ilguvos, Romučių, Jančiūnų, Eišiškių, Blandžių, Gelūnų, Augalų, Skynimų, Kalnaberžės, Kazlų Rūdos, Akademijos miestelio. Susidomėjimą Vilties festivaliu liudija ir tai, kad į jį atvyks pilni autobusai iš Latvijos bei Estijos. 

Organizacijos ar bendruomenės, norinčios iš kitų Lietuvos miestų atvykti į Vilties festivalio renginius, gali užsisakyti autobusus ir rezervuoti vietas „Siemens" arenoje iš anksto susisiekdamos su festivalio grupių delegacijos skyriumi el. paštu:arba tel.: +370 683 04784. 

Primename, kad įėjimas į visus festivalio renginius nemokamas, programa bus verčiama į rusų, lenkų, latvių bei gestų kalbas. Renginių pradžia - 18 val.

Taip pat primename, kad evangelinėse bendruomenėse ar Vilties festivalio būstinėje Vilniuje galima įsigyti skrajutes-pakvietimus į šį renginį. 

Parengta pagal Liis Borissenko, Komunikacijų ir medijos skyriaus vadybininkės pranešimą spaudai
tel.: + 370 52595654
el. paštas: 
liis@viltiesfestivalis.lt  arba media@viltiesfestivalis.lt

Bendrinti: