Vilties festivalio renginiai baigėsi, viltis liko

Sekmadienį, spalio 30 d. 18 val., „Siemens" arenoje vyko II-asis, jau paskutinis Vilties festivalio renginys.

Muzikinė festivalio programa, kaip ir pirmąjį vakarą, buvo labai turininga: joje vėl dalyvavo gitaros ir smuiko virtuozai Dennisas Agajanianas ir Monte Gaylordas  iš JAV. Taip pat klausėmės jungtinio choro ir simfoninio orkestro, įspūdingo Klaipėdos miesto mero bei trimitininko V.Grubliausko bei džiazo pianisto iš Jamaikos H. Browno dueto, muzikos grupės S.O.S. vokalisto V.Kairio, Arvydo Joffės su grupe, alternatyvios muzikos grupės GYVAI (solistė M. Kriščiūnaitė), muzikos grupės iš Baltarusijos „PATLIS BAND", jaunimo muzikos grupės iš JAV NEWSBOYS bei Johno ir Anne Barbourų dueto, stebėjome smėlio šou (dailininkė M. Sosnina). Ypatingas vakaro reginys - Rygos Katedros berniukų choras bei trys tenorai iš Latvijos: Guntars Rungis, Miervaldis Jenčs, Nauris Puntulis. 

Vakaro pabaigoje, prieš Franklinui Grahamui pasidalijant Evangelijos žinia, padėkos žodį tarė krikščionių bendrijos „Tikėjimo žodis" vyresnysis pastorius ir festivalio valdybos pirmininkas dr. Giedrius Saulytis. Pastorius padėkojo visiems, prisidėjusiems prie Vilties festivalio rengimo, taip pat dėkojo Krašto apsaugos viceministrui Vytautui Umbrasui už visokeriopą pagalbą bei pakvietė jį padėti įteikti F. Grahamui padėkos dovaną - įrėmintas dvi B. Grahamo (F. Grahamo tėvo, žymaus evangelisto) knygas, sovietmečiu perrašytas ranka arba spausdintas mašinėle.

Franklinas Grahamas taip pat dėkojo visiems, kurie prisidėjo prie šio festivalio rengimo. Evangelistas dalijosi žinia apie Jėzų, ir daugelis žmonių atsiliepė į kvietimą atiduoti Jam savo gyvenimus, melstis atgailos malda. Baigiamąjį žodį renginyje tarė bei meldėsi Baptistų bažnyčios pastorius Albertas Latužis.

Sekmadienio Vilties festivalio nuotraukas galite peržiūrėti, paspaudę šią nuorodą:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.180183728734454.47334.117791638306997&type=3
--

Tinklalapyje dar kurį laiką skelbsime informaciją, susijusią su praėjusiais Vilties festivalio renginiais.

Jei jūs dalyvavote renginiuose ir pirmą kartą išpažinote Kristų savo Gelbėtoju bei norite Juo sekti, galbūt turite ir daug klausimų, mielai prašome susisiekti su mumis (galite rašyti mūsų tinklapio redaktorei: aurelija@btz.lt). Vilties festivalio organizatoriai yra paruošę tolimesnius susitikimus, kurių metu bus atsakoma į daugelį klausimų, susijusių su tikėjimu Kristumi. 
www.btz.lt

Bendrinti: