„Vilties“ vaikų vasaros stovykla: „Visi keliai veda į Romą“

Billy Grahamo evangelistinės asociacijos organizacijos „Samariečio krepšys", vietinių organizacijų ir bendrovių bei evangeliškų bendruomenių paramos dėka buvo įgyvendintas Vilties festivalio socialinio komiteto narių sumanymas rengti stovyklą socialiai remtiniems vaikams.

Rugpjūčio 1-6 dienomis nepaprastai gražioje vietoje prie Vazgaikiemio k., Prienų rajone, surengta stovykla - „Visi keliai veda į Romą". Joje dalyvavo daugiau negu aštuoniasdešimt 9-14 metų amžiaus vaikų, atvykusių iš Kauno regiono pataisos inspekcijos, vaikų namų bei dienos centrų vaikams.

Šis projektas ypatingas tuo, jog tai krikščioniška stovykla, kurioje siekiama vaikams padėti pažinti mus keičiančią, gelbstinčią ir niekada nesibaigiančią Dievo meilę. Stovyklos programa buvo labai įvairi: maudynės, jodinėjimas žirgais, užsiėmimai grupelėse, būreliai, šlovinimas bei malda, įvairūs žaidimai ir Olimpinės rungtynės. Svečiuose dalyvavę baikeriai vaikams suteikė daug džiaugsmo pavėžindami juos motociklais. Keli Billy Grahamo evangelistinės asociacijos atstovai pasidalino su vaikais Gerąja naujiena, dovanų įteikė Išgelbėjimo apyrankes, simbolizuojančias Kristaus Evangelijos prasmę bei gyvenimą su Dievu. Turininga programa neleido vaikams nuobodžiauti. Esame tikri, kad stovykla paliko neblėstančius įspūdžius kiekvieno širdyje!

Ir ateityje sielovadininkai palaikys ryšį su stovyklos dalyviais, o spalio 29 d. pakvies juos į „Siemens" arenoje vyksiantį vaikų festivalį.

www.viltiesfestivalis.lt 

Bendrinti: