Dovana visada neša džiaugsmą (galerija)

Gražų, šaltą ir snieguotą ketvirtadienio, vasario 22 d., vakarą į Jonavos raj. savivaldybės Socialinių paslaugų centro salę rinkosi globėjų šeimynos. Vaikų klegesys ir džiugi nuotaika jau sufleravo, kad čia vyks kažkas įdomaus.

Prasidėjus 2018 m. Jonavos krikščionių evangelikų bažnyčia surengė dar vieną labdaros organizacijos iš JAV „Samariečio krepšys“ vykdomos akcijos „Vaikų Kalėdos“ renginį, kurio metu vaikams ir jų globėjams buvo pasakojama apie pačią nuostabiausią dovaną pasaulyje – Jėzų Kristų ir gelbstinčią Jo žinią, Evangeliją.

„Vaikų Kalėdų“ akciją pristatė Jonavos krikščionių evangelikų bažnyčios pastorius Giedrius Ažukas. Buvo rodomos skaidrės apie pasaulio sukūrimą, nuopuolį, Dievo meilę, Jėzaus tarnystę, kryžių, prisikėlimą ir atpirkimą. Vaikai labai susidomėję žiūrėjo filmukus apie tai, kaip ruošiamos šios akcijos dovanėlės ir kokį džiaugsmą jos teikia visame pasaulyje gyvenantiems vaikams. Netrukus tokiomis dovanėlėmis džiaugėsi ir jie patys – emocijos liejosi per kraštus. Džiaugsmingas AČIŪ skambėjo ne kartą.

Malda padėkoję Viešpačiui už suteiktą džiaugsmą, socialinių paslaugų centro darbuotojos, vaikai, globėjai (vaikų vadinami tėčiais ir mamomis) ir bažnyčios savanoriai bendravo prie vaišių stalo.

Džiaugiamės gražiu ir prasmingu vakaru.

Jonavos krikščionių evangelikų bažnyčios informacija

Bendrinti: