Nauja ilgai laukta knyga

Knygos autoriai – autoritetingas Naujojo Testamento specialistas ir ordinuotas sekmininkiškos denominacijos „Dievo asamblėja“ dvasininkas Gordonas Fee bei Senojo Testamento specialistas, pastorius Douglasas Stuartas kalba apie tai, kodėl XXI a. krikščionys privalo mokytis skaityti ir aiškinti Šventąjį Raštą ir kaip tai padaryti, kuo mažiau iškreipiant jo prasmę bei suvokiant, ką Dievas kalbėjo tiek pirmiesiems, tiek ir šių dienų skaitytojams. Vadovaudamiesi Dievo baime ir išmintimi autoriai taip pat aptaria svarbiausias Biblijos dalis: Penkiaknygę, pranašų, išminties knygas, Evangelijas, apaštalų laiškus bei Apreiškimą Jonui ir rodo kelią skaitytojams, kuriuo šie turėtų judėti toliau savarankiškai studijuodami Bibliją.

Daugiau apie knygą skaitykite čia: https://evangelija.lt/articles/straipsniai1/mokymas/biblijos-puslapiais/kaip-skaityti-ir-aiskinti-biblija.html

Šiuo metu knygą galima įsigyti Vilniaus bažnyčioje TIKĖJIMO ŽODIS, Bitėnų g. 2C, Vilnius, prieš pamaldas 10.30–11.00 val. arba po pamaldų apie 13.00–13.30 val.

Bendrinti: