Nuotraukose ir vaizdo įraše įamžintos VILTIES ARKOS atidarymo akimirkos

Nors nuo vaikų dienos centro VILTIES ARKA atidarymo Panevėžyje (gegužės 5 d.) pradėjo jau trys savaitės, siūlome dar kartą prisiminti šį tiek Panevėžio miestui, tiek ir mūsų bendrijos tikintiesiems svarbų įvykį. Dienos centro gimimas – tai atkaklios, vieningos ir vaisingos tarnystės pavyzdys, kuris, tikime, ilgus metus neš gausių vaisių Dievo šlovei ir skleis Kristaus meilę neturtingiausiems Panevėžio vaikams.

Jūsų dėmesiui siūlome filmuotą reportažą iš dienos centro atidarymo (spauskite čia). Būtent šiai progai sukurtame „Facebook“ albume rasite daugiau atidarymo nuotraukų. Taip pat raginame nuolat sekti dienos centro naujienas „Facebook“ puslapyje – turėsite galimybę drauge su centro vadovais padėkoti visiems prisidedantiems, pasidžiauti VILTIES ARKOS kasdienybės akimirkomis, sužinoti ir atsakyti į nuolat iškylančius poreikius.

Palaikykime šią gražią tarnystę aukodami laiką, jėgas, materialius dalykus ar tiesiog melsdamiesi, juk, kiek kartų padarėte [gera] vienam iš šitų mažiausiųjų mano brolių, man padarėte (Mt 25, 40).

Bendrinti: