„Vilnius dega“ Laisvųjų krikščionių bažnyčioje

Balandžio 14 d. Vilniaus laisvųjų krikščionių bažnyčioje (Krivūlės g. 12A) nuo 10 iki 22 val. vyks šlovinimo diena Vilnius dega. Vilniaus Tikėjimo žodžio bažnyčios šlovinimo laikas – nuo 16 iki 18 val.

Pasak iniciatorių „Vilnius dega“ nėra nei evangelizacinis renginys, nei atskirų bendruomenių šlovintųjų pasirodymai – tai metas ateiti į Dievo akivaizdą, susitikti su Juo per šlovinimą, aukoti Jam savo laiką. Renginys vyks „atvirų durų“ principu – galima ateiti ir išeiti bet kuriuo metu.

Iniciatoriai šį renginį pavadino „Vilnius dega“, tikėdami, kad toks garbinimo laikas ne tik neša šlovę Dievui ir padeda kurti vienybę tarp Vilniaus bažnyčių, tačiau taip pat keičia dvasinę atmosferą visame mieste. Pirmąjį tokį renginį š. m. gegužės 28 d. savo bažnyčioje organizavo Vilniaus „Malonės“ baptistų bendruomenė – nenutrūkstamas Dievo garbinimas tęsėsi net 10 valandų, penkių bendruomenių atstovams (tarp kurių buvo ir Tikėjimo žodžio šlovintojai) buvo skirta po dvi valandas. Daugiau apie ankstesnius renginius skaitykite „Facebook“ puslapyje.

Meskime „malkų“ ant Viešpaties aukuro!

Bendrinti: