„Hillsong“ šlovinimo grupė pelnė „Grammy“ apdovanojimą

2018 m. sausio 28 d. Niujorke vykusioje 60-ojoje „Grammy“ ceremonijoje „Hillsong“ šlovinimo grupė buvo apdovanota už giesmę What A Beautiful Name (Koks nuostabus vardas).

Ši Sidnėjaus (Australija) megabažnyčios „Hillsong“ šlovinimo grupė, kurios kuriama ir atliekama krikščioniška muzika garsėja visame pasaulyje, tapo geriausia kategorijoje „Geriausias šiuolaikinės krikščioniškos muzikos kūrinys arba daina“.

Šioje kategorijoje apdovanojami naujų krikščioniškų pop, repo, hiphopo arba roko singlų atlikėjai ir dainų autoriai.

„Tai tikrai nepaprasta garbė, – sakė giesmės atlikėja Brooke Ligertwood, kuri priėmė apdovanojimą drauge su šlovintoju Benu Fieldingu. – Mes galėjome giedoti ir rašyti apie nuostabiausią vardą, kuris pakeitė mūsų gyvenimus. Tai nepaprasta garbė. Dėkojame visai įrašų komandai, bažnyčiai, pastoriams Brianui ir Bobby Houstonams ir visai šauniai mūsų grupei.“

Benas Fieldingas į apdovanojimų ceremoniją susirinkusiems žiūrovams kalbėjo: „Nesvarbu, ar jaučiatės esantys arti Dievo, ar toli nuo Jo, nesvarbu, koks didelis beatrodytų atstumas, Jo meilė yra didesnė, Jo vardas – galingesnis, nuostabesnis ir gražesnis už visus kitus vardus. Šlovinkime vardą, kuris yra aukščiau visų kitų vardų, – Jėzaus vardą.“

Nuo 1992 m. „Hillsong“ šlovintojai išleido 24 albumus su daugiau kaip 275 dainomis ir giesmėmis. Pasak „Hillsong“ ši giesmė jau išversta į 60 kalbų ir ją giedojo apie 50 mln. žmonių.

Nuotraukoje atlikėja Brooke Ligertwood

www.christiantoday.com

Bendrinti: