443 | 2013 05 24 | Demonų išvarymas

Laba diena, kur reiktų kreiptis, norint gauti išlaisvinimą iš demonų? Žmogus, kuriam reikia pagalbos, yra atgimęs. Ačiū už atsakymą.

Asta, 35 m., Alytus



Miela Asta, kreipėtės labai sunkiu klausimu. Pirmiausia kiek nustebino jūsų užtikrintumas, jog žmogus, kuriam ieškote pagalbos, yra užvaldytas demonų. Tokią išvadą galėtų padaryti tik pakankamą praktiką turintis specialistas. Apskritai būtų galima teigti, jog mūsų kultūroje ir mūsų šalyje demonų apsėdimas yra ganėtinai retas reiškinys. Tariami apsėdimai dažniau yra depresijos, psichinės ligos, mąstymo sutrikimai, slogios nuotaikos, nuodėmėn linkstančios mintys, įvairios priklausomybės ir panašūs dalykai. Todėl, manau, kad pirmiausia reikėtų susitikti su specialistu, kuris galėtų nustatyti tikrą žmogaus negalavimo priežastį. Tam galėtų pasitarnauti ir pokalbiai su įvairių sričių specialistais - dvasininkais, psichologais, psichoterapeutais.

Kadangi šiuo atveju jūs kreipėtės pagalbos į krikščionių bendriją „Tikėjimo žodis“, raginčiau jus susitikti pokalbiui (kartu su minimu žmogumi ar, jei tokios galimybės nėra, vienai) su Alytaus miesto bažnyčios „Tikėjimo žodis“ vadovais (kontaktus galite rasti adresu www.btz.lt). Detaliau susipažinę su situacija jie nuspręstų, ar yra kompetentingi suteikti reikiamą pagalbą, arba nukreiptų jus pas bendrijos vyresniuosius pastorius.

Dievo malonės!
Pastorius Romanas Semaška



 



Žiūrėti visas klausimų - atsakymų temas

Bendrinti: