Naujas albumas, naujas vaizdo klipas bei koncertas nacionalinėje maldos dienoje

Ši savaitė Gabrielės Gvazdikaitės ir grupės gyvenime yra labai reikšminga ir šiandien mums labai prasmingai skamba žodžiai iš Apreiškimo Jonui knygos 21 skyriaus 5 eilutės: „Ir Sėdintysis soste tarė: „Štai Aš visa darau nauja!“ Jis pasakė man: „Rašyk, nes šitie žodžiai patikimi ir tikri“.

Šią savaitę pagaliau iš Baltic Optical Disc gamyklos atvyksta ilgai lauktas ir brandintas antrasis Gabrielės Gvazdikaitės ir grupės albumas „Ateitis su viltimi“. Prie birželio mėnesį Lapės records studijoje įrašyto albumo buvo dirbta beveik pusę metų ir pagaliau jis išvysta dienos šviesą. Šia proga Gabrielės komanda nori jus pradžiuginti antruoju vaizdo klipu iš naujojo albumo. Ir tai yra labai simboliška, nes giesmė pagal kurią sukurtas vaizdo klipas vadinasi „Nauji vynmaišiai“.

Ir šioje vietoje dar nesibaigia naujovės, nes gruodžio 1 dieną Gabrielė Gvazdikaitė ir grupė dalyvaus renginyje „Nacionalinė Malda už Lietuvą“, kuris įvyks LITEXPO parodų rūmuose. Kolektyvas pirmą kartą gros tokio lygio renginyje, kuriame organizatoriai tikisi sulaukti apie 2000 žiūrovų. Ir būtent šiame renginyje jūs galėsite gauti dovanų naująją Gabrielės kompaktinę plokštelę „Ateitis su viltimi“, todėl nepraleiskite progos ir šį šeštadienį 12:00 atvykite į LITEXPO parodų rūmus, adresu Laisvės pr. 5, Vilnius. Galbūt ir jums tai bus nauja pradžia!

 

Bendrinti: