Išlaisvinta iš depresijos

Pamenu laikus, kai mano lūpose dažnai skambėdavo žodis „depresija“. Buvo laikas, kai pusę metų gėriau antidepresantus ir netgi buvau nuo jų priklausoma. Tačiau turiu tau gerą naujieną – Dievas gali išlaisvinti tave iš depresijos akimirksniu! Kaip gali išlaisvinti ir nuo daugelio kitų priklausomybių.

Spėju, kad kiekviena esate pasiskundusi draugei, kad liūdna, nėra nuotaikos ar norisi verkti. Ir kokių tik patarimų negauname nuotaikai praskaidrinti: susitvarkyk namus, nublizgink langus, išravėk darželį, pasidaryk naują šukuoseną, ar manikiūrą, pasikviesk draugę arbatos (dviese liūdėti smagiau), nueik apsipirkti, pažiūrėk komediją, paklausyk muzikos, išeik į gamtą pasivaikščioti. O lengviausiai kontroliuojamas, nors ir trumpam palengvėjimą atnešantis nuotaikos „skaidrintojas“ – apsivalgymas.

Neseniai per radiją išgirdau psichologo patarimus, kaip tapti laimingiems. Neneigsiu, kad anksčiau, kai gyvenau be Dievo, tai buvo mano mylimiausios laidos, buvau tikra „profė“ patarinėti (iš)gyvenimo klausimais. Bet tą kartą pasijutau taip, lyg man kas piltų ant galvos vėmalus. Buvo šleikštu, beviltiška, liūdna ir taip beprasmiška. Tą akimirką atėjo apreiškimas: jeigu žmonės sužinotų apie Dievą ir įsileistų Jį į visas savo gyvenimo sferas, reikėtų tikrai mažiau psichologų, psichoterapeutų, neurologų, seksologų, gyvenimo, šeimos, verslo konsultantų. O ką jau kalbėti apie įvairias rašliavas, kurių perpildyti knygynai, ir nuo žurnalų, pasakojančių, kaip tapti sėkmingam ir laimingam, gausos lūžta lentynos. 

O ką jau kalbėti apie ekstrasensus ir būrėjas, kurie iškreipia mūsų ateitį, veda tik į pražūtį ir ligas.
O kur dar po gražiais pažadais paslėpti mūsų priešai: reiki (dvasinės gyvybės jėga), meditacija ar mūsų lietuvaičių taip mėgstamą joga. Visų pirma, bet kokiam sportui, o ypač tempimo pratimams, kad kūnas būtų atsipalaidavęs, reikia aukštos aplinkos temperatūros, negali būti jokių kondicionierių ar juolab vėjo pajūryje. Jau nekalbu apie tai, kad joga susijusi su induizmu ir kitomis klaidingomis Rytų religijomis.
Manoma, kad meditacijos metu išlaisviname energiją ir neva priartėjame prie dieviškumo, o iš tikro „atsiveriame“ tamsos dvasioms.

Mielosios, nuo savęs nepabėgsime. Galime tik trumpam save „išjungti“. Tik artimas santykis su Gyvuoju Dievu gali mus išvalyti, išgryninti, išlaisvinti iš mūsų įtampų, stresų, baimių ar noro pabėgti nuo viso pasaulio. Tad ieškokime savo Viešpaties!


Nomeda

FB:maldugalia@gmail.com

 

 

Bendrinti: