Šiaulių bažnyčia „Tiesos žodis“ susirinkimuose dalijasi tikėjimo prisiminimais

Mūsų bendrijos Jubiliejiniai metai pažadino ne vienos bendruomenės ir tikinčiojo prisiminimus apie nueitą tikėjimo kelią, paskatino išreikšti gausią padėką Dievui. Šiaulių bažnyčia nusprendė šiuos metus papuošti nepaprastais brolių ir sesių liudijimais.Jie skambės visus metus iki jubiliejaus minėjimą vainikuojančio šventinio bendrijos renginio spalio 6 d.

Nuo vasario pradžios, kiekviename sekmadienio susirinkime atgyja nuotraukų albumai, pasakojimai apie patirtą atgimimą, liudijimai apie pašaukimą į tarnystę, atskirų bažnyčios tarnavimų istorijos, ir ką Viešpaties malonė atlieka šiandien mūsų tarpe.

Jau girdėjome ilgametės šlovinimo tarnavimo vadovės Rūtos Tumulienės įdomų ir jaudinantį liudijimą apie šios tarnystės pradžią mūsų bažnyčioje, originalias Šiaulių krašte gimusias giesmes, Rūtos asmeninę padėką ištikimai tarnaujantiems šlovintojams.

Kitą sekmadienį išgirdome mūsų pastorės Anželikos Krikštaponienės unikalią pašaukimo istoriją. Ji pasakojo kaip Viešpats surado ir pašaukė ją į ganytojišką tarnystę. Pastorė išskyrė kelis Apvaizdos vedimo laikotarpius: neramų paauglystės ieškojimo metą, susidomėjimą Šv. Raštu ir pokalbius apie tai su draugais, Kristaus kryžiaus suvokimą ir vidinės atgailos patyrimą bei transcendentinį išgyvenimą, pašaukimą į tarnystę ir bažnyčios paskelbimą Šiauliuose 1991 m.Kartu su pastorės pacituota Rašto eilute ir psalmininku dėkingai sakome Dievui: O mes, Tavo tauta ir Tavo ganyklos avys, dėkosime Tau amžinai, kartų kartoms skelbsime Tavo šlovę! Ps 79, 13

Kai kuriuos liudijimus ketiname publikuoti bendruomenės „Facebook“ puslapyje (https://www.facebook.com/tiesos.zodis ).

Btz.lt
Bendrinti: