Sukurtas konkrečiam tikslui

Mes esme Jo kūrinys, sutverti Jėzuje Kristuje geriems darbams, kuriuos Dievas iš anksto paskyrė mums atlikti. Efeziečiams 2, 10

Nepamiršk, kad Tėvas žino tavo gyvenimą nuo pat pradžios iki pabaigos ir parengė tau konkretų planą, konkrečių užduočių, kurias turėsi įgyvendinti. Suvokdamas tai nepulsi stačia galva į nežinią, bet palauksi Jo nukreipimo.

Trokšdamas, kad Viešpats veiktų tavo gyvenime, dažnai prašai Jo apreikšti platesnį ir tolesnį besidriekiančio kelio vaizdą. Arba meldi, kad Viešpats vestų tave kiek sparčiau numatytu maršrutu. Tai normalu. Tiesą sakant, kiekvieno tikinčiojo viduje verda vidinė kova, kurią Viešpats galingai naudoja.

Bet nepamiršk, kad Dievas mato visą paveikslą ir žino, kas tau geriausia. Jis neleis, kad tavo troškimai ir talentai nueitų vėjais. Jis žino, kokiame tikėjimo lygmenyje turi įsitvirtinti, kad tau pavyktų. Viešpats mato geriausią būdą, kaip ugdyti tavi charakterį.

Todėl būk kantrus ir lauk, kada Viešpats atvers reikiamas duris. Jis žino, kam tave sukūrė. Pasikliauk, kad Jis tai ir įvykdys.
 

Viešpatie, dėkoju tau, kad suteikei mano gyvenimui tikslą. Kantriai laukiu, kad apreikštum man gyvenimo kelią. Amen.
 

Jo artume... išsiaiškink tau skirtą tikslą ir siek jo.

 

Iš Čarlzo F. Stenlio knygos „Jo artume... 365 mintys“

 

 

Bendrinti: